fb
Damespraatjes Damespraatjes

Romeo Delta

romeo-delta.jpg
Romeo Delta vertelt het keiharde verhaal van de opleiding tot marinier, gezien door de ogen van Jed Stryker, een van de mannen die aan de opleiding begint. Week na week wordt de groep onderworpen aan de zwaarste fysieke en psychische inspanningen. Sommigen van hen stijgen boven zichzelf uit, anderen vallen gebroken af. Slechts enkele van hen zullen het volhouden tot het einde. Wil je dit boek voor jezelf of voor je man/vriend winnen, lees hieronder hoe dat kan.

Als Jed Stryker de opleiding heeft afgerond, ondervindt hij waar alle ontberingen voor nodig waren. In een geheime NAVO-actie wordt hij ingezet om twee van oorlogsmisdaden verdachte militairen tijdens een levensgevaarlijke operatie in Bosnië te ontvoeren. Nu zal hij alles wat hij in zijn opleiding heeft geleerd meer dan nodig hebben…

Leon van Zomeren is oud-marinier en momenteel werkzaam voor het Internationaal Strafhof (International Criminal Court) in Den Haag. In zijn debuutroman Romeo Delta geeft hij een unieke kijk in een wereld die doorgaans verborgen blijft.

Damespraatjes Prijsvraag
De winnaars zijn:
– Lenneke Visser
– Bianca Ponnet

www.uitgeverijdebrouwerij.nl

Over de Mariniersopleiding en een geheime missie naar Bosnië
Auteur: Leon van Zomeren
Genre: Literaire fictie
Aantal pagina’s: 260
Afmeting: 14 x 21,5 cm
ISBN: 9789078905400
Prijs: € 17,50

Bestel bij Bol.com

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook