fb
Damespraatjes Damespraatjes

Romantische Valentijnscocktail: Valentino

Deze Valentino is een echte Italiaanse romanticus. Je maakt de cocktail met verse frambozen, amaretto en ananassap. Opdienen in een romantisch cocktailglas bij voorkeur met balkonserenade.

Wat heb je nodig voor de Valentino?
Amaretto (1 deel)
Ananassap (1,5 deel)
5-6 verse frambozen

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Valentino?
Deze cocktail maak je met een blender. Begin met 5 tot 6 verse frambozen. Voeg met een barmaatje 1 deel amaretto toe en 1,5 deel ananassap. Blenden met wat crushed ice en uitschenken in je cocktailglas met een finestrainer. Zorg dat de cocktail niet een te grote schuimkraag van de onderlaag meekrijgt. Garneren met een framboosje en als finishing toch decoreer je met rozenblaadjes.

Meer romantische cocktails voor Valentijnsdag vind je in de Valentijnscocktails blog van Cocktailicious!
Caroline en Bart
 know their cocktails! Al zo’n drie jaar zijn ze samen opzoek naar de leukste cocktailrecepten om via Cocktailicious.nl met iedereen te delen. Op Cocktailicious.nl vind je alleen maar zelfgemaakt cocktails. Naast de bekende klassiekers zoals de Mojito, Caipirinha, Long Island Ice Tea en de Pornstar Martini, bedenken ze ook regelmatig eigen cocktail recepten die passen bij de tijd van het jaar. Alle cocktails hebben ze zelf gemaakt, geproefd en (goed)gekeurd voor ze op de website worden geplaatst.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook