fb
Damespraatjes Damespraatjes

Romantische oproep! Wie herkent dit stel dat zich verlooft?

Of een foto echt goed is wordt vaak bepaald door de timing. Dat moet de freelance fotograaf Matt Dippel ook hebben gedacht toen hij heel toevallig de perfecte verlovingsfoto maakte. Het aanstaande echtpaar had zelf helemaal niets in de gaten. De Amerikaan Dippel zag dat een man door de knieën ging om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Via Facebook heeft Dippel nu een oproep gedaan om te het toekomstige echtpaar op te sporen.

Door de knieën

Een paar weken geleden wilde Dippel in het natuurpark Yosemite, in Californië een vriend van hem fotograferen toen hij zag dat er een eind verderop een man door de knieen ging om een huwelijksaanzoek te doen. Door de reactie van de vrouw, die haar aanstaande meteen ging kussen, werd de indruk gewekt dat ze positief reageerde op het aanzoek.

Flink rondgevraagd

“Nadat ik het stel gefotografeerd had, haastte ik mij naar het uitkijkpunt om hun de foto te tonen, maar ze bleken al vertrokken. Ik heb aan zeker 20 of 25 voorbijgangers gevraagd of zij het duo op de afbeelding waren, maar zonder resultaat”, vertelde Dippel aan CNN.

Super vaak gedeeld

De Facebookpost van Dippel ging viral en inmiddels is de post al ruim 15.000 keer gedeeld. Natuurlijk zijn wij heel benieuwd of het gaat lukken om het aanstaande bruispaar op te sporen. Mocht jij ze toevallig herkennen 🙂 laat het Mat Dippel dan zeker weten. Via de onderstaande post kun je hem bereiken!

Bron: HLN.be

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Maaike -

Ik ken ze niet, maar zou maar wat graag in haar schoenen gestaan hebben!

Reageer ook