fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ria van de Action shopt voor huisdieren

Met Ria shoppen is altijd een feestje. Zij heeft een neus voor leuke artikelen. Deze keer vroegen wij haar of ze op zoek wilde gaan naar artikelen voor huisdieren. “Maar het is helemaal geen dierendag?” Nee. Klopt. Maar beestjes kun je nooit genoeg verwennen.

Van huis uit is Ria dieren niet gewend. “Ik ben in mijn jeugd opgegroeid in een dierenvrij huis, mijn moeder rende zelfs met de plantenspuit achter de buurtkatten aan om ze maar uit ons tuintje te houden,” lacht ze. Ze weet nog dat visite met honden netjes werden afgewimpeld en zelfs na goed speurwerk was er in haar ouderlijk huis geen mier, vlieg of spinnetje te vinden. Het veranderde toen Ria haar man leerde kennen. Hij had een herdershond en al snel stapte zij in de wereld van viervoeters. “Ik vond het best gezellig een hond en de wandelingetjes samen langs de rivier waren heerlijk.” De kennismaking met de herder zorgde ervoor dat Ria van honden ging houden. “Nu hebben we Joep, een onbenul waar we ongelooflijk veel lol mee hebben, hij wil alleen altijd uitgedaagd worden en ik ben dus altijd op zoek naar nieuwe spelletjes om met hem te doen. Soms word ik daar doodmoe van. Wie weet hebben lezeressen de gouden tip om mijn hondje te vermaken zonder dat ik zelf de hele tijd actief mee hoef te doen?”

Brokjes en bakje
Ria koopt veel voor Joep bij Action. “Eigenlijk alles. Brokjes, het voerbakje en lekkere botjes maar ook de mat waarop hij ligt komt bij Action vandaan en zijn knuffels, halsband en speeltjes natuurlijk ook.” Het favoriete speelgoed van Joep is het balletje dat op de foto voor hem ligt. Deze balletjes zijn bij Action per drie in een netje te koop.” Want dat is het mooie, de artikelen voor dieren kosten niet zo veel zodat het houden en verzorgen van een huisdier goed te doen is.

Konijn Snuffeltje
Niet alleen zorgt Ria voor Joep, ook Snuffeltje het tien jaar oude konijn kan rekenen op haar liefde en aandacht. “Snuf is ruim tien jaar oud en heel actief.  Het levende bewijs dat het prima leven is op het Action konijnenvoer.” Ria vindt dat de tuin ook bij het huis hoort. “Ja toch? Want het is leuk om te zeggen dat in onze tuin verschillende nestjes gemaakt worden, de vogeltjes vliegen af en aan, ik kan daar zo ongelooflijk van genieten. Mijn kinderen zijn nu wat ouder, maar toen ze kleiner waren hadden we hier altijd wel een bak met wandelende takken, een slak met een gebroken huisje die verzorging nodig had, een gewonde eekhoorn, een vogeltje met een gebroken pootje.” Hoe het kan weet Ria niet, maar op de een of andere manier weten beestjes haar huis altijd te vinden. “Net als ons vorige hondje Lucky die jammer genoeg niet meer leeft, maar die een paar jaar geleden op eerste kerstdag zomaar kwam binnenlopen omdat hij alleen op de wereld was. Hoe mooi is dat?”

Ria en haar gezin zijn gek op dieren en kan zich een huishouden zonder huisdieren niet voorstellen.

Wat koop jij voor je huisdier om hem te verzorgen of met hem te spelen? Winkel je dan bij Action? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we leuk!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook