fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ria van de Action Fanpage vertelt over de panty’s van Action

Panty’s. Zo een met een spannende naad aan de achterkant van het been, kan toppunt van vrouwelijk zijn. Pantykousjes daarentegen, die een afdruk in de kuit achterlaten, zijn een stuk minder aantrekkelijk. Panty’s you love them or you hate them.

Talloze vrouwen trekken elke ochtend weer zorgvuldig hun kousen aan. Voor Ria van de Action Fanpage zijn panty’s al jaren een grote stressfactor in haar leven. “Wat een ellendige dingen”, zucht Ria, “jaren geleden moest ik voor mijn werk dagelijks een panty dragen. Daar ging mijn hele maandloon. Elke dag een nieuwe en soms wel meerdere per dag.”

Nagellak

Ria hoorde dat je een ladder in een panty kunt stoppen met nagellak. “Dus liep ik aan het eind met klodders nagellak op mijn benen.” Ze heeft het over de 15 denier variant. Tegenwoordig kiest Ria ervoor om onder een leuk rokje een panty te dragen. Ze kiest dan voor de dikke, stoere variant waarmee ze de dag wel doorkomt zonder ladders. Als er nu al ladders in Ria’s kousen zitten, dan komt het door haar veel te enthousiaste hondje.

ria 2

De pantyperikelen van haar moeder, kent Ria’s dochter niet. Ze is 15 jaar en heeft regelmatig van die dikke leuke panty’s aan. Die blijven gewoon heel goed.

Het spreekt voor zich dat Ria haar kousen bij Action koopt. “Voor elk wat wils, van 15 denier tot lekkere dikke voor mij van 80 denier. Ze zijn ook helemaal niet duur: voor de kousen betaal je rond de twee euro.” Ria’s is tevreden over die van Action. “Ze zitten prima, ze liggen er in verschillende kleuren, en ook erg mooi zijn de bewerkte varianten met ruiten. Staat gelijk chique.”

Knutselen

Wie geen panty’s draagt, kan er wel mooi mee knutselen, tipt Ria. “Je kan de meest fantastische dingen maken, toffe bloemen en je kan zelfs met oude panty’s haken, te grappig.”

ria 3

Dus: knoei niet langer met nagellak als je een ladder in je panty hebt, maar ga gewoon even naar Action om een nieuwe te halen en met je oude panty lekker aan de knutsel.

Karin van Leeuwen (44 jaar) schrijft vanuit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Rene -

Draag als man ook panty’s, zitten heerlijk strak om je benen.
Kan het aanraden

Rick -

Prachtig vind ik het als man om een stel vrouwenbenen te zien omhuld met een mooie panty . Niet alleen dat , ik vind het zelf ook heerlijk om een paar panty’s aan te hebben, ik koop ze zelf ook geregeld

Fleur de Jager -

Ik draag al vanaf mijn jeugd kousen. ( nylons of nylonkousen). Met of zonder jarretelles. Dit naar 100 % tevredenheid. Misschien even wennen maar erg prettig en natuurlijk vrouwelijk. Probeer het eens.

Reageer ook