fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ria van de Action doet vakantieboodschappen

Nog een paar dagen en het midden van Nederland krijgt vakantie. Zes weken lang vrij. Heerlijk. “Vakantie dat is wat mij betreft het meest magische woord wat ik maar kan bedenken. Wat houd ik daar van zeg,” glundert Ria van de Action fanpage. Het maakt haar niet uit waar ze is tijdens de zomer, als ze maar vrij is. Voor de lezers van Damespraatjes heeft ze Action-artikelen geselecteerd die uitstekend van pas komen als je op reis bent.

Ria is een avonturier. Het gelukkigst wordt ze van erop uittrekken met haar gezin. Nieuwe gebieden ontdekken. Maar ook onder haar caravanluifeltje in de plenzende regen een boek lezen of rondom een kampvuur zitten op een primitieve camping vindt ze geweldig.

Mooie reis

Dit jaar beleeft ze een bijzondere vakantie. “Ik ben 25 jaar getrouwd en heb altijd de wens gehad om met mijn hele gezin een mooie verre reis te maken. En dat gaat dit jaar gebeuren.” Haar droom wordt werkelijkheid dankzij de Action. Onlangs meldde de driehonderdduizendste volger zich aan op haar Actionfanpagina en dat werd door de directie beloond met een citytrip. “Ik heb gevraagd of ik dat budget van die trip bij ons eigen budget mocht doen zodat we een leuk huis kunnen huren en daar met zeven man kunnen verblijven. En dat mocht.”

Shoppen bij Action

De hele maand augustus is Ria met haar man en kinderen onder de pannen. Maar ja, wat neem je allemaal mee? Ze ging naar de Action en speurde de schappen af.

ria-op-vakantie-handige-dingen

Als eerste pakte ze nekkussens die comfortabel in het vliegtuig zijn. Onmisbaar vindt Ria wegwerp washandjes. “Ik sleep ze overal mee naar toe, net als de natte doekjes die bij de Action te koop zijn.”

Weinig ruimte innemend en dus handig zijn de froyak reishanddoeken. Gemaakt van microfiber en ze wegen amper wat. De handdoeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat elk gezinslid zijn eigen doek heeft. Onmisbaar voor in het buitenland: de reis- en taalgidsen. Tenslotte gaan er spelletjes mee. “Triominos en Rummikub kunnen gewoon niet ontbreken in onze koffer. Vooral tijdens de vakantie zijn wij dol op spelletjes met z’n allen, en Rummikub is dan erg geliefd.  We maken er een hele vakantiecompetitie van. En gezelligheid kent geen tijd, dus elke avond kan het bij ons zo een latertje worden. Ik wens jullie allemaal een prachtige zomervakantie,” schatert Ria.

Actionartikelen

We zetten de door Ria geselecteerde artikelen op een rij:

  1. nekkussens voor in het vliegtuig in verschillende stofjes. 2,99 euro. Er zijn ook opblaasbare kussen verkrijgbaar, die kosten 0.99 euro.
  2. wegwerp washandjes. Twintig stuks voor 1,69 euro.
  3. Froyak reishanddoek van 100 x 50 centimeter, 1,99 euro per stuk verschillende kleuren verkrijgbaar.
  4. taal- en reisgidsen van onder meer New York, Barcelona, Italië.

ria-op-vakantie-rummikub

Reisspelletjes waaronder Triominos en Rummikub.

Like Damespraatjes op Facebook
Like de Action Fanpage op Facebook

Ria schreef voor Damespraatjes ook een artikel over de zonnebrandcremes van Action

Karin van Leeuwen (44 jaar) schrijft vanuit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Reageer ook