fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ria van Action tikt leuke paasartikelen op de kop: de winnaar is bekend!

Pasen! Het is bijna Pasen. Als ik aan Pasen denk zie ik gelijk bergen paaseitjes voor me. Ja. Van chocola. Hoewel ik Pasen minder leuk vind dan Kerst, vind ik het wel altijd een fijn begin van de lente. Ria van de Action vindt Pasen één van de mooiste feesten die er zijn. “Allereerst vieren we de opstanding van Jezus, het is fijn om dat met andere mensen te vieren in een feestelijke kerkdienst”, vindt Ria, “ik hou erg veel van muziek en Pasen is een tijd waarin prachtige concerten gegeven worden. I love it”, straalt Ria.

Vroeger verstopte Ria altijd paaseitjes in de tuin of in het bos. “Erg leuk en gezellig was dat.” Nu haar kinderen ouder zijn, is verstoppen van eieren verleden tijd. Maar met Pasen wordt extra lekker gegeten en wordt er veel tijd met vrienden en familie doorgebracht in Huize Ria. Dit jaar gaat ze proberen van de chocolade eitjes af te blijven. “Zeg chocola en ik ben om”, lacht Ria, “echt hoor, zet die eitjes niet voor mijn neus want ze zijn zo op en ik ben gelijk weer pondje zwaarder. Ik ga ze echt negeren die eitjes. Want als ik er aan begin, en dan vooral die met hazelnoot. Te lekker.”

Lentekriebels

Haar huis brengt ze niet echt in complete paasfeer. “Ik krijg wel ineens lentekriebels en heb zin in de grote schoonmaak. Met voorjaarsbloemen, frisse kleur kussenhoesjes en met kaarsjes en waxinelichtjes in vrolijke kleuren, maak ik mijn huis lenteproof.”

unnamed

Action-spulletjes

Uiteraard slaagt ze voor al die artikelen om haar huis in de lentesfeer te brengen bij Action. Damespraatjes vroeg haar of ze voor onze lezeressen eens wilde kijken wat we in huis kunnen halen aan paasartikelen. Dat deed ze met plezier en met een tas vol, voor weinig, kwam ze op de redactie. Wat heeft Ria op de kop getikt

  • Als eerste kwam ik knutselpakketjes tegen, maak je eigen paasslinger van MDF, deze pakketjes zijn erg leuk om te maken, alles wat je nodig hebt zit in de verpakking en ze kosten maar 99 cent per stuk.
  • Verder zag ik bij Action heel veel metalen dingen om buiten op te hangen en neer te zetten, ik zag vlinders en zonnen om aan de schutting te hangen, maar ik ben voor deze bloempot gegaan, het is een mannetje met kruiwagen waar je zelf een leuk plantje in kunt zetten, hij is extra grappig door het wiebelhoofdje. Prijs: 4,75.
  • Dan zag ik een mooi beeldje staan van craquelé, dit haasje kost bij Action 1,19.
  • En verder kwam ik dit kleine schattige haasjes kaarsje tegen in een ienieminie  emmertje..ze zijn er in verschillende kleuren, ze zijn 69 cent per stuk.
  • En dan als laatste een leuke paas-DIY . Met waterballonnen en garen van Action maak je de mooiste paaseieren zelf, uitgebreide uitleg staat op internet, en natuurlijk ook op de Actionfanpagina.

Winnen!

De artikelen die op de foto staan heeft Ria als een pakketje verloot onder de likers van dit artikel op de Facebookpagina van damespraatjes en de actionfanpagina. Dit is de winnares:

Miranda Stinissen

Ria heeft gevraag of je je naam en adres wilt doorgeven via een persoonlijk bericht maar je mag het ook doorgeven aan [email protected] ovv paaswinactie Action-pakketje. Wij geven het dan door aan Ria.

We zouden het super leuk vinden als jullie Ria van de Action Fanpage en Damespraatjes blijven volgen. Regelmatig hebben we prijsvragen en winacties.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Nog een leuke Paas-tip: Wafels met kwarkyoghurt, rood fruit en witte chocolade

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

jacqueline -

Zo leuk ik heb een foto ingestuurd

riet -

altijd super leuke spulletje voor jong en oud voor een oudewets prijsje
leuk zo’n gratis pakketje
iedereen wil dat toch, altijd leuk

Nancy -

Ik doe graag mee met deze leuke actie want Action hebt echt leuke spullen voor de kleine portemonnee.

Reageer ook