fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ria van de Action fanpage test de verzorgingsproducten van Action

Heb jij al last van een droge, trekkerige huid? Nu het kouder wordt, gaat de verwarming een graadje hoger. En dat vindt je huid niet leuk. Ook vindt je huid die snijdende wind niet aangenaam. Het is dus zaak je huid een handje te helpen. Met verzorgende producten, die –als het even kan- niet al te veel kosten. Wij klopten aan bij Ria van de Action fanpage. Zij heeft altijd wel tips en weet als geen ander wat er allemaal te koop is bij Action. En natuurlijk stelde Ria ons niet teleur.

“Je komt op het juiste moment”, lacht Ria, “Action heeft namelijk een hele nieuwe verzorgingslijn, het heet Alvira Skin essentials. Ik zelf heb nu een weekje een paar van deze producten gebruikt, en ik moet zeggen dat het me erg goed bevalt.”

Lees ook: Vraag hier een gratis proefpakketje Libresse inlegkruisjes aan

Rijst en Bamboe

Zo vindt Ria de face scrub heerlijk ruiken. Deze zeepvrije peeling voor het gezicht met rijst en bamboe verwijdert dode huidcellen en maakt je gezicht schoon. Op een gereinigd gezicht pakt de dag- of nachtcrème veel beter. En crèmes zijn ook opgenomen in het assortiment van Alvira Skin essentials. Verschillende zelfs.

Rijke romige crème 

Ria gebruikte de anti-wrinkle crème. Er is er een voor de dag en eentje voor de nacht. “Op het potje staat dat het speciaal is ontwikkeld om de vorming van eerste rimpeltjes tegen te gaan. De formule met onder meer Q10 (een lichaamseigen vet), vitamine E en rijke, plantaardige lipiden reduceert effectief kleine rimpeltjes en de rimpeldiepte”, leest Ria voor. Het komt er dus op neer dat het een rijke, romige crème is, die de huid lekker beschermt tegen invloeden van buitenaf en er ook nog eens voor zorgt dat rimpels minder zichtbaar zijn.

Geen parabenen

Het Alvira Skin Essentials bestaat uit dertien producten die bijdragen aan het verzorgen van de huid. Zo is er ook reinigingsmilk en –tonic. In de schappen staan zeven verzorgende crèmes. Er is dus voor elke huid een geschikte crème verkrijgbaar. “De producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen”, weet Ria, “ik ben echt heel enthousiast over deze lijn verzorgingsproducten.”

Gewoon eens uittesten wat het fijnste voelt bij je huid; voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Want wat kosten de producten?

  • Q10 dag of nacht crème: 2,49
  • Gezichts-scrub 1,39
  • Reinigingsmelk en reinigingstonic: 1,89
  • Facewash 1,39
  • Eye make-up remover 1,29

Wij zijn heel benieuwd wat jullie van de producten vinden. We horen het graag!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Simone -

Heb altijd al facewash gebruikt. Vind ik zoveel makkelijker dan de lorion en tonic na. In loop der tijd veel facewash uit assortimenten verdwenen. Al weer lang op zoek naar een goed.
gebruik nu al weer weken de face wash van Alvira. Wat een heerlijk product. Voelt niet agressief, doet huid niet krimpen, ruikt ook nog eens lekker. Voor mij top !

kimo -

ik gebruik nu een paar dagen de alvira q 10 en vind hem niet echt fijn, voelt plakkerig in het begin en het lijkt alsof er een kroki laagje over je huid zit, nee, niet mijn product

leen -

Ik heb 2 keer de eye remover gebruikt. Heb nu pijnlijke rode branderige ogen….

Jan -

Jaja… wij van WC-eend…

Mandy -

Ik gebruik nu al bijna drie weken de face scrub en ik heb er erg veel profeit van!! Zelf heb ik last van rosasea op mijn wang en dat is een stuk minder rood geworden!! Ik ben ook heel enthousiast over deze lijn hopelijk blijft die in het assortiment!!

Martine -

Wat een dramastukje. Puur reclame. Niks aan!

Reageer ook