fb
Damespraatjes Damespraatjes

Libresse heeft nieuwe inlegkruisjes die je intieme zone beschermen tegen vervelende irritatie

Er zijn heel veel dingen waardoor ik me verzorgd en lekker in mijn vel voel. Zo kan ik geen dag zonder douchen, wil ik dat mijn nagels mooi gelakt zijn en zorg ik er altijd voor dat ik goed geschoren ben. Niet voor mijn vriend, maar gewoon omdat ik me er zelf prettig en op en top verzorgd door voel. Maar zoals Cruijf altijd zei: “ieder voordeel heb ze nadeel” en zo ook bij het scheren. Vooral bij het scheren van mijn intieme zones kan ik nog weleens last van irritatie en rode bultjes krijgen. We hebben vandaag een paar goede tips waardoor je hier hopelijk minder last van krijgt.

Wist je dat 70 procent van de vrouwen hun intieme zone scheert? En wist je dat 70 procent van deze groep soms irritatie en rode bultjes heeft? Ik hoor zowel bij de eerste als de tweede groep en kan me flink ergeren aan deze irritaties en rode bultjes. Het is extreem ongemakkelijk en het ziet er ook nog eens niet zo heel mooi uit. We hebben hier een paar handige tips hoe je deze irritatie na het scheren kunt voorkomen.

1. Scheer altijd met een scherp mesje. Een bot mesje scheert niet meteen glad, waardoor je vaker met het mesje over de huid moet gaan. Dit zorgt voor irritatie. Ook heeft een nieuw mesje vaak een zachte strip die irritatie voorkomt. Naarmate je het mesje langer gebruikt verdwijnt de strip. Is hij helemaal weg? Dan is het tijd om je scheermesje te vervangen!

shave-273116_1280

2. Maak de huid zacht met warm water. Zet de douche lekker warm voordat je start met scheren. Het warme water maakt de huid zacht en zet de haarzakjes open, zo scheer je de haartjes een stuk makkelijker weg.

3. Scheer met de haarrichting mee. Heel veel vrouwen weten dat ze beter niet tegen de haarrichting in kunnen scheren, maar toch doen ze het. Waarom? Dat voelt zo lekker zacht aan! Maar wist je dat als je met een schep mesje scheert en eerst de huid zacht maakt met warm water, je hetzelfde effect krijgt zonder tegen de richting in te scheren?

4. Spoel af met koud water. Draai zodra je klaar bent met scheren de douche juist naar een koude straal. Spoel hiermee de plek waar je geschoren hebt af. Dit zorgt ervoor dat de poriën en haarzakjes zich sluiten, wat irritatie helpt te voorkomen.

5. Gebruik speciale inlegkruisjes. Ook na het scheren kan irritatie optreden, bijvoorbeeld door het dragen van synthetisch ondergoed of het gebruik van inlegkruisjes. Libresse wilde vrouwen juist graag helpen om minder last van irritaties te hebben en bracht dus iets nieuws op de markt: Libresse DailyFresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Deze inlegkruisjes zijn verrijkt met natuurlijk melkzuur en zijn 5 keer meer ademend dan gewone inlegkruisjes. Hierdoor kan je ook na het scheren zacht zijn voor je huid en zo irritatie voorkomen.

Test Libresse DailyFresh inlegkruisjes met ProSkin Formula nu zelf!

Leuk! Al onze lezeressen mogen Libresse DailyFresh inlegkruisjes met ProSkin Formula gratis testen. Via de website van Libresse kan je een gratis proefpakketje aanvragen.

Lijkt jou dit ook een fijn product? Wij vinden het in ieder geval een geweldige uitvinding! Zo kan je zonder rode bultjes en jeukende plekjes door het leven. Laten jullie ons na het proberen van jullie proefpakketje weten wat jullie van het product vinden?

libresse

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Hilverts -

graag gratis proefpakketje daily fresh

Reageer ook