fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Stijlvolle Sunware Sigma home dry food vershoudboxen en vershouddozen

Als je ons huis binnenstapt, is de open keuken het eerste wat je ziet. Wij hebben een prachtig keukeneiland, waar eigenlijk iedereen die voor het eerst bij ons thuiskomt direct verliefd op wordt. En dat snappen wij helemaal! De keuken was voor ons ook één van de grote redenen om dit huis te kopen. Wat bij zo’n heerlijke open keuken wel heel belangrijk is, is dat hij altijd opgeruimd is. Gelukkig hebben wij hier inmiddels een goed systeem voor gevonden en is het perfect georganiseerd. Een van de dingen die wij doen, is onze dry food en versproducten bewaren in mooie vershoudboxen. 

Wij maken goed gebruik van de voorraadbussen en vershouddozen van de nieuwe Sigma home lijn van Sunware. Waar wij vooral voor zijn gevallen, is het prachtige, Scandinavische design. Hierdoor is het helemaal geen probleem om eens iets op het aanrecht te laten staan. Sterker nog: ik vind het juist super leuk om de mooi vormgegeven bussen en dozen op het aanrecht te laten staan.

Waar gebruik ik de voorraadbussen en vershouddozen voor?

De voorraadbussen en vershouddozen kan je voor heel veel producten gebruiken. De dry food voorraadbussen gebruik ik vooral voor producten als rijst, pasta, noten, lijnzaad, rozijntjes en koffiecups. Dit zijn allemaal producten die wij zo goed als dagelijks gebruiken en dus heel handig zijn om op het aanrecht bij de hand te hebben. Alle losse verpakkingen zagen er echt niet uit, maar door het in de voorraadbussen te stoppen, kan je ze lekker in het zicht laten staan.

IMG_0401

De vershouddozen gebruik ik vooral in de ijskast. Hier bewaar ik kliekjes in, om ze de volgende dag als lunch te kunnen eten. Ook stop ik er vaak gekoeld fruit, zoals bessen en frambozen in. Deze gooi ik ’s ochtends door mijn yoghurt. Het zijn hele kostbare producten, die ik graag zo lang mogelijk mooi houd. In de plastic doosjes van de supermarkt heb ik toch het idee dat ze sneller niet meer goed zijn. En de vershouddozen zien er ook nog eens veel aantrekkelijker uit! Ook kaasjes en vleeswaren bewaar ik in de speciaal hiervoor bestemde boxen. Wel zo hygiënisch!

IMG_0419

Zijn ze makkelijk in gebruik?

Ja, ik vind het hele nieuwe Sigma home lijn van Sunware heel prettig in gebruik! De bussen en dozen sluiten goed af door de luchtdichte sealring, zijn in verschillende fijne formaten verkrijgbaar en hebben een doorzichtige deksel. Het design is dus niet alleen vanuit een esthetisch oogpunt heel lekker, maar ook vanuit een praktisch oogpunt. Alle bussen en dozen kunnen gewoon in de vaatwasser.

IMG_0409

Conclusie

Doordat wij onze verse en dry food producten beter kunnen bewaren, gooien we minder weg. Dit is een hele fijne bijkomstigheid!  Maar vooral het design was voor ons doorslaggevend om voor de bussen en dozen van Sunware te kiezen. Ik vind het een enorme meerwaarde dat het er zo goed uitziet, dat opruimen niet meer hoeft.

Reageer ook