fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Sandra test het Silk’n FaceTite Ritual apparaat voor gezichtsverjonging

“Op een schaal van één tot tien: hoe tevreden ben jij over jezelf?” vroeg iemand mij laatst. Pfoe, dat is best een lastige vraag! Er zijn natuurlijk altijd dingen die beter kunnen of die ik graag anders had gezien, maar in de kern ben ik eigenlijk heel erg tevreden met mijzelf. “Een negen”, zei ik na even nadenken. Mijn gesprekspartner was blij verrast. “Ik ontmoet niet vaak iemand die dat heeft. Daar heb ik respect voor!” 

Al jaren zit ik geweldig in mijn vel. Ik heb sinds een paar jaar het maken van lange fietstochten (her)ontdekt -ik deed het als puber ook al graag-, ik vind mijn werk super leuk en ik ben een gelukkige moeder. Al deze dingen zorgen ervoor dat ik me lekker voel, niet zo vaak onzeker ben en een flinke dosis zelfvertrouwen heb. En dat voelt heerlijk!

De behoefte om veel aan mijn uiterlijk te doen valt dus ook wel mee. Ik draag weinig make-up, bezoek geen schoonheidsspecialiste en van botox of fillers hoef ik niks te weten. Toch wil ik er wel fris en verzorgd uitzien. Ik voel me goed en dus wil ik dat ook uitstralen! Waar ik niet snel een kliniek zal opzoeken, vind ik het wel leuk om thuis met schoonheidsproducten bezig te zijn. Zo testte ik het FaceTite Ritual van Silk’n. Een ritueel waarbij je zelf in ieder geval 10 weken met je huid aan de slag gaat. Het doel? Rimpels verminderen en de huid verstrakken. Een hele belevenis! Ik neem jullie graag mee.

Wat zit er in de doos?

Bij het volledig uitvoeren van de gezichtsverjongingsbehandeling heb je een aantal producten nodig. Alle producten uit het ritueel worden in een luxe beautycase met spiegel geleverd:

  • Silk’n FaceTite met bijbehorende adapter en verlengkabel
  • Silk’n Slider Hyaluronic Gel
  • Silk’n Hyaluronic Serum
  • Silk’n Bright siliconen gezichtsreinigingsborstel
  • Silk’n haarband

De doos oogt super luxe! Bij het openen krijg ik meteen zin om met de producten aan de slag te gaan.

IMG_7916 2

Hoe werkt het Silk’n FaceTite Ritual?

Stap 1: Bereid de huid voor

Bind de haarband om je hoofd, zodat je geen last van haren in je gezicht en hals hebt. Verwijder je make-up en maak vervolgens de huid goed schoon met de Silk’n Bright siliconen gezichtsreinigingsborstel en een cleanser. Deze reinigt met hoogfrequente vibraties de huid, vermindert de grootte van de poriën en exfolieert de huid zachtjes. Spoel de huid af met water en dep je gezicht voorzichtig droog met een schone handdoek.

IMG_0735

 

Stap 2: Begin de Silk’n FaceTite behandeling.

Pak de FaceTite en gebruik een spiegel om je gezicht goed te kunnen bekijken. Je kunt het in de badkamer doen, maar ook op de bank met de spiegel in de luxe beautycase. Net wat jij prettig vindt! Sluit de FaceTite aan op de adapter (en de verlengkabel indien nodig). Breng wat geleidende Silk’n Slider Hyaluronic Gel aan op het behandeloppervlak en zet de FaceTite aan. Plaats de FaceTite op het gezicht en behandel steeds één behandelzone. Beweegt de FaceTite niet optimaal meer over het gezicht? Breng dat opnieuw de geleidende Hyaluronic Gel aan. Wil je direct een anti-verouderingseffect zien? Dan kan je in plaats van de Hyaluronic Gel ook werken met het Hyaluronic Serum, dat de huid onmiddellijk strakker doet ogen. Handig voor bijvoorbeeld wanneer je een feestje hebt om je huid echt een boost te geven.

Stap 3: Reinig en voed de huid.

Heb je jouw zone(s) behandeld? Verwijder dan de gel of het serum en was je huid schoon. Dep droog met een schone handdoek en breng wat Hyaluronic Serum en/of dag-/nachtcrème aan op het gezicht. Voor een extra goede opname van het verzorgingsproduct, kan je het inmasseren met de achterkant van de Silk’n Bright. De vibraties van dit apparaat zorgen ervoor dat verzorgingsproducten beter worden opgenomen door je huid.

Mijn ervaring

Ik vond het echt heel erg leuk om eens zo met mijn gezichtsverzorging bezig te zijn. Het is heerlijk om goed voor jezelf te zorgen en om aandacht te hebben voor huidverzorging. In het begin leek 10 weken lang, maar dat vloog eigenlijk voorbij. Het uitvoeren van de gezichtsverjongingsbehandeling om rimpels te verminderen en de huid te verstrakken met Silk’n FaceTite Ritual gaf mij een goed en ontspannen gevoel.

Het uitvoeren van het ritueel in de badkamer vond ik na een paar keer wat saaier worden. Ik heb toen alle spullen en de luxe beautycase meegenomen naar de bank. Zette een wekker op mijn telefoon, slingerde Netflix aan en behandelde zo al serie-kijkend mijn gezicht. Dubbelop ontspanning! Daarna kroop ik met een verzorgd en gehydrateerd gezicht mijn bed in. Ook de volgende ochtend voelde ik nog dat ik die avond ervoor zo veel aandacht voor mijn huid heb gehad.

Het resultaat

Om de uitwerking van het product vast te leggen, heb ik 10 weken geleden een foto gemaakt en deze week weer. Zo kan je in mijn behandelzone zien wat het heeft gedaan. Ik kan niet voor jou spreken, maar ik zie absoluut dat de huid er egaler uitziet dan op de foto van 10 weken geleden. Daarnaast vind ik het mooiste effect dat het geven van wat Tender Love and Care aan mijn huid, in mijn hele lichaam voelbaar is. Ik had al veel zelfvertrouwen en zat al goed in mijn vel, maar dat beetje extra aandacht heeft dat gevoel nog verder versterkt.

Wil jij ook je gezicht verjongen, rimpels verminderen en je huid verstrakken, zonder botox, fillers of onder het mes te gaan? Silk’n FaceTite Ritual is verkrijgbaar voor € 249, via de webshop van Silk’n. Niet het hele ritueel proberen of bepaalde onderdelen bijbestellen? Silk’n verkoopt op haar website ook alle producten los van elkaar. Silk’n FaceTite Ritual is ook te koop bij o.a. Wehkamp, Bol.com, BCC.nl, Douglas.nl.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Ineke -

Zo’n Silk’n FaceTite Ritual apparaat wil ik weleens uitproberen.

Jacqueline de W -

Dat ziet er erg interessant uit wil het graag proberen

Reageer ook