fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Sandra test de Sunware Sigma Home Food to go collectie

Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op mijn werk, dat komt denk ik omdat de onderwerpen waar ik over schrijf dicht bij mijn persoonlijk leven liggen. Ik schrijf over wat me bezig houdt, wat me inspireert, verbaast en aanspreekt. Regelmatig mogen we dingen uitproberen of testen, zodat we daar artikelen over kunnen schrijven. Nou ik kan je vertellen dat ik stond te juichen toen de opbergboxen van Sunware Sigma Home Food to go collectie werden binnengebracht. I love my work!

Waarom stond ik te juichen?

Fietsen is mijn grote passie! Het liefst maak ik tochten van 100 kilometer of meer per dag. Helaas kan dat niet altijd, maar als het enigszins kan laat ik alles achter me en ga weken achter elkaar kilometers vreten. Zo ben ik vorig jaar helemaal Rome gefietst, zo’n 2.100 kilometer. Daarvoor moest ik veel trainen en zo kan het gebeuren dat ik zo’n 7.000 kilometer per jaar fiets. En bij veel fietsen hoort goed eten! Maar ook gezond eten en daarom neem ik het liefst eten van huis mee. De opbergboxen die ik ontving zouden me wel eens heel goed van pas kunnen komen. Ik probeerde het uit!

Waaruit bestaat de collectie van Sunware Sigma Home Food to go

De collectie bestaat uit een Lunch kit, Lunchbeker en Lunchbakjes. Ze bestaan allemaal uit losse onderdelen waarmee je makkelijk een dressing, topping of wat andere extra dingen kunt meenemen. Je kunt de bakjes gewoon in de vriezer zetten of in de magnetron. Ook zijn ze als vershouddozen te gebruiken. Alle producten zijn BPA-vrij en 100% voedselveilig las ik op de website.

Fietsen maakt hongerig

Het eten valt niet aan te slepen als ik zo’n 150 kilometer per dag fiets. Ik neem zelf meestal veel mee, omdat ik gezond wil eten en niet te veel tijd wil verliezen met het bestellen van een lunch in een restaurant. Voorafgaand aan mijn fietstocht heb ik alle bakjes gevuld met producten die ik anders ook meeneem of mee zou willen nemen (maar dit nooit gedaan heb omdat het een geklieder zou worden).

Hieronder zal ik beschrijven hoe ik de afzonderlijke producten heb gebruikt.

Lunchbakjes

Heb je ooit een fietstochtje met mij gemaakt van meer dan 80 kilometer, dan weet je dat ik na een uurtje of twee fietsen de gekookte eitjes uit mijn fietstas haal. Die pellen we dan gezellig op een bankje af. Maar ook eet ik veel fruit en tomaatjes. De bakjes lijken klein, maar er past verrassend veel in. Dit keer heb ik onder andere kersen meegenomen. Mmmmmm!

De Lunch kit

Sla zou ik normaal niet zo snel meenemen, maar ik wilde het met deze Lunch kit review wel graag proberen. Ook had ik nog wat macaroni over van de avond ervoor en om ook koolhydraten binnen te krijgen tijdens een lange tocht heb ik dat ook meegenomen. Noten zitten eigenlijk ook altijd in mijn fietstas. Lekker, maar noten bevatten ook magnesium en dat is heel belangrijk voor je spieren onderweg (en om kramp te voorkomen).

Lunchbeker

Deze beker lijkt heel erg op de beker die mijn vriendinnetje Karin laatst bij zich had toe we een grote fietstocht maakten. Zij had ‘m dit keer volgepropt met aardbeien en bessen, maar vertelde dat ze hem meestal gebruikt om er soep in mee te nemen. En dit lijkt me inderdaad ook heel handig en dat ga ik zeker een keer doen. Zelf heb ik de beker nu met yoghurt gevuld, want in de middag neem ik graag iets wat eiwitrijk is omdat dit voor een snel herstel van mijn lichaam zorgt. Ik had nog wat aardbeien staan en die heb ik in het bijbehorende bakje gedaan zodat ik die er lekker doorheen kan doen. Ik zou dit bakje trouwens ook voor wat muesli ofzo kunnen gebruiken.

Conclusie

De bakjes zijn heel mooi vormgegeven en ik heb ze in een roze kleur ontvangen. Ik wil er graag mee gezien worden en ben er eigenlijk best trots op (het oog wil ook wat :-)).

De producten zijn heerlijk vers en goed op temperatuur gebleven. Ook de sla zag er niet verlept uit en bleef lekker knapperig. Ik was bang dat de yoghurt misschien wat waterig zou worden, maar dat was helemaal niet het geval.

Voorheen deed ik veel van mijn eten in plastic zakjes, maar het eten raakt dan al snel in de verdrukking in mijn fietstas en blijft minder vers. Met het gebruik van deze dozen verbruik ik ook minder plastic zakjes en dat vind ik een groot pluspunt.

Een dikke tien dus voor de Sunware Sigma Home Food to go collectie!

Meer info en bestellen

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook