fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Nude audio speakers

Wauwie, mijn eerste speaker review ever! En ik kan jullie beloven: het is een toppertje. Ik mocht voor GSMpunt de Nude Audio M proberen en ik ben zeker fan. Waarom? Dat lees je hieronder!

Nude M verpakking

Normaal gesproken review ik eten of ‘vrouwenspullen’. Nou is het niet zo dat speakers niet geschikt zijn voor vrouwen, maar over het algemeen wordt mijn vriend warmer van gadgets dan ik. Toch ben ik niet vies van een goede, handzame speaker. Handig en leuk voor in het park, bij het schoonmaken thuis of tijdens het werken.

De Nude Audio M is een speaker met een prachtig design. Ik kan zelfs wel stellen dat het mooie design de voornaamste reden is dat ik hem wilde testen. Naast het feit dat het design mooi is, kom ik erachter dat hij makkelijk in gebruik is. Namelijk, door middel van Bluetooth. Geen gedoe met kabeltjes die je al kwijt bent voordat je überhaupt in het park aankomt dus. Mocht je geen Bluetooth hebben, dan is dat geen probleem. Ook je AUX-kabel kan je er gewoon insteken.

Nude M speaker

Nadat ik binnen één minuut de speaker via Bluetooth aan mijn telefoon heb ‘verbonden’, kom ik er ook nog eens achter dat dit kleine speakertje een geweldig geluid heeft. Lekkere bass, goed volume en mooie tonen; alles wat je eigenlijk van een speaker wil.

Nude M logo

De Nude Audio M is niet alleen een speaker, maar kan ook gebruikt worden voor handsfree bellen. Met het koordje aan de speaker zou je hem bijvoorbeeld aan je achteruitkijkspiegel kunnen hangen om hem in de auto te gebruiken. Een ander voordeel is dat hij een batterijduur heeft van 8 uur. Als je een hele dag op het strand gaat liggen bakken houdt je speaker het vol. Mocht je tijdens een vlucht van Amsterdam naar New York het hele vliegtuig willen vermaken, dan is dat ook gedurende de gehele vlucht mogelijk. Gezellig toch?

Nude M telefoon

Ik heb de Nude Audio M getest, maar er zijn ook het S en L model. Het S model (€ 39,95) is een slag kleiner, het L model (€ 99,95) een slag groter. De Nude Audio M is verkrijgbaar voor € 49,95. Als je het mij vraagt is hij elke cent waard.

GSMpunt heeft naast deze mooie speakers nog heel veel andere producten, zoals telefoonhoesjes voor onder andere de iPhone 6 en de Microsoft Lumia. Handig!

Even swingen op het favoriete nummer van Damespraatjes…

Nude M muziek

 

Reageer ook