fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara test de mooie pedaalemmers van Buyon Lifestyle (+bekendmaking winnaar)

Sinds ik moeder ben, is de badkamer één van de plekken in huis waar ik het best tot rust kan komen. Het is voor mij dé plek waar ik even de tijd heb voor wat selfcare en ontspanning. Zo kan ik echt enorm opladen van een warm bad, terwijl ik luister naar een podcast en er een fijne geurkaars brandt. Ook vind ik het heerijk om ’s avonds alle tijd te nemen voor mijn skincare routine, waarbij ik goed voor mijn huid zorg en alvast helemaal tot rust kom voordat ik ga slapen. Veel moeders kennen denk ik dit gevoel en daarom ben ik ook heel blij dat we in dit artikel een mooi badkamerproduct gaan reviewen én verloten onder onze lezeressen. Namelijk; een design pedaalemmer van Buyon Lifestyle.  Check onderaan het artikel of jij de winnaar bent!

Als je de inleiding van dit artikel leest, zal je hoogstwaarschijnlijk denken dat onze badkamer een grote oase van rust is. Nou wil ik je toch wel uit deze droom helpen, want dat is het absoluut niet… In en rond het bad ligt het vol met badspeeltjes van de kinderen, de wasmanden puilen altijd uit, de wastafel ligt vol met tandenborstels en make-up en in een hoekje ligt vaak een vuilniszak met vieze luiers, wattenschijfjes en lege shampooflessen. Tja… Ik zou graag een soort Pinterest-proof badkamer hebben, maar de realiteit is dat dit in een jong gezin nou eenmaal meestal niet zo is.

Organiseren van de badkamer

Gelukkig zijn er er manieren om zelfs de badkamer van een druk gezin opgeruimd en georganiseerd te houden. Zo kan je het badspeelgoed van de kinderen opruimen in een handig mandje, zet je de tandenborstels keurig weg in een tandenborstelhouder, hang je de handdoeken op een handdoekhouder en deponeer je alle wattenschijfjes, luiers en lege shampooflessen in een pedaalemmer. Vroeger waren deze badkameraccessoires alles behalve complimenteus voor je mooie design-badkamer, maar tegenwoordig is dat gelukkig wel anders.

Mooie pedaalemmer

Thuis hebben wij nu de mooie pedaalemmer Artistic, gemaakt van RVS. Deze pedaalemmer is prachtig vormgegeven en past hierdoor goed in onze badkamer. Je kunt hem makkelijk legen en voorzien van een schone afvalzak, doordat er een uitneembare binnenemmer inzit. Deze til ik er in zijn geheel uit, knoop het zakje dicht, gooi hem weg en voorzie hem van een schone. Het vastknopen van de vuilniszak aan de emmer is niet meer nodig, dankzij de handige bevestigingsgaatjes waar je de zak in kunt drukken. De binnenemmer kun je zo nu en dan ook een rondje laten meedraaien in de afwasmachine. Zo blijft de binnenkant van de pedaalemmer extra fris.

Kwaliteit

RVS is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor in de vochtige badkamer. RVS roest niet, is super sterk en heeft een strakke uitstraling. De deksel van de pedaalemmer is voorzien van een soft-close systeem (handig bij kinderen die hem lekker hard dichtsmijten) en een coating die vingerafdrukken tegengaat. Dankzij het antislip onderstel staat hij stevig op zijn plek.

Heel blij

Ik ben zelf echt mega blij met de pedaalemmer Artistic. Ergens begrijp ik niet dat we niet eerder zoiets hebben neergezet en jarenlang een losse vuilniszak in de badkamer hadden liggen. Als ik nu in bad lig, ontspan ik toch net een beetje meer. Een opgeruimde badkamer is niet alleen praktisch, het tilt je hele selfcare moment naar een hoger niveau. Je man en kinderen zullen dit wellicht niet begrijpen, maar trust me: je bent niet de enige die een warm gevoel vanbinnen krijgt als alles lekker georganiseerd is. Haha!

WINNEN!

Omdat wij zo happy met onze pedaalemmer zijn, mogen wij er ook een onder onze lezeressen verloten. Dit is de winnaar:

Irene!

Irene, van harte gefeliciteerd. we nemen contact met je op voor je adresgegevens.

We bedanken de andere deelnemers voor het meedoen. We hebben leuk nieuws, want heb je niet gewonnen, maar zou je wel zo’n mooie pedaalemmer willen hebben, dan hopen we dat we jullie blij kunnen maken met deze kortingscode:  damespraatjes10. Bestel hier je favoriete pedaalemmer: Buyon Lifestyle

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

59 reacties

Janine -

Bella Luxe 3 liter heeft een erg mooi design & zou perfect op onze badkamer passen!

Lynn K -

Pedaalemmer Lagun 12 liter Rvs zou perfect zijn voor in onze badkamer. Hij ziet er prachtig uit en is groot genoeg voor al onze afval.

Tamara van der smissen -

https://www.buyonlifestyle.nl/products/wenko-afvalemmer-agropoli-14-5-x-20-cm-2-liter-1
Ik zou voor deze gaan.
Omdat deze qua kleur perfect zou matchen in onze badkamer

Anita H. -

Deze is perfect voor op mijn badkamer: Pedaalemmer Lagun 12 liter Rvs. Huidige is aan vervanging toe.

Monique van Zutphen -

Ik kies voor de EKO Pedaalemmer Belle Deluxe 3 Liter Rvs voor in de badkamer. Dan kan dat oude plastic bakje er eindelijk eens uit, wel zo hygiënisch en veel mooier!

A -

Heerlijke review. Ik heb de Davino 6 liter uitgekozen. https://www.buyonlifestyle.nl/products/kela-pedaalemmer-davino-6-liter-rvs?variant=42157670072556. De reden: deze is geweldig om nog meer afval te kunnen scheiden. Ruim genoeg om bijvoorbeeld plastic of groenteafval in te verzamelen, mooi genoeg om overal neer te willen zetten.

Denise -

Wat een bijzonder mooie vuilnisbakken hebben ze er bij Buyonlifestyle! Nooit eerder gezien!
Ik zou Afvalemmer 2 liter Agropoli voor in de badkamer prachtig vinden. Maar in de keuken zou toch Pedaalemmer Davino 6 liter Rvs wel fijner vinden.

elisabeth -

https://www.buyonlifestyle.nl/products/wenko-pedaalemmer-spiro-3-liter-22-x-26-cm-rvs

voor ons nieuwe appartement word ik hier graag mee verwend

Antonia van eegelen -

Pedaalemmer Davino 6 liter Rvs
Mooie toevoeging in huis om nog meer te recyclen.

Petra -

Wenko Afvalemmer 5,5 liter Agropoli, ik vind hem echt prachtig en heel uniek

Melanie Parren -

Ik loot mee voor Afvalbak Laguna 12 Liter Rvs!
Mooi vierkant, dus past goed in hoek, goed en makkelijk schoon te houden, past in elk interieur en zak makkelijk verwisselen zijn allemaal redenen om voor deze bak te kiezen. 🤞🍀🤞

Patricia Bouthisma -

https://www.buyonlifestyle.nl/products/eko-pedaalemmer-belle-deluxe-20-liter-rvs
Deze zou ik willen winnen, omdat we, als gezin met 4 kinderen vaak afval vinden op de gekste plekken. Deze afvalemmer zou ik boven neer willen zetten, op de overloopt. Met de hoop dat er meer afval in de afvalbak terecht komt dan ernaast (of onder de bedden, in de kledingkast, op de vloer, op de verwarming enz enz..) 😉 😉

Sylvia -

de Pedaalemmer Luna 5 Liter Rvs voor in de badkamer. Daar heb ik nog geen afvalemmer

Corinne de Graaf -

Pedaalemmer Artistic 12 Liter Rvs zwart past bij onze nieuwe badkamer die wij eind dit jaar krijgen.

Marjanne -

Pedaalemmer Lagun 12 liter Rvs ………….een beauty !!!!!!!!!!

Soraya -

Agropoli afvalbak, wat een mooi design. Mooi kleur en ziet er praktisch uit.

Julian Igel -

De Wenko Spiro omdat het zo’n blikvanger is!

Jolanda Fransen -

In november wordt onze badkamer gerenoveerd in een moderne look (betonlook) de Belle de luxe 3 liter RVS zwart, zou hier heel mooi bij staan als accessoire

Ineke -

graag zou ik de Afvalbak Laguna 12 Liter Rvs willen winnen om in de badkamer neer te zetten. Mooi zo’n vierkante afvalbak. Past mooi in het hoekje.

maria -

Pedaalemmer 5 liter Staal , ziet er geweldig uit !

Rachel -

De afvalemmer 5,5 liter Agropoli! WAUW! ❤️
Wat een praktische en elegante afvalemmer voor op mijn nieuwe badkamer. Erg mooi! 🙂
Ik heb recent een nieuwe woning gekocht en ga de badkamer verbouwen. Wat een tof exemplaar.

Marianne -

Heel graag de EKO Pedaalemmer Belle Deluxe 3 Liter Rvs voor in mijn badkamer.
Waarom. Omdat mijn huidige prullenbakje in zwart er niet meer zo mooi uit ziet. Tijd voor vervanging in een mooie retro stijl!

Marianne -

Pedaalemmer Belle Deluxe 20 Liter Rvs zwart. Echt een prachtig design, zou onze badkamer echt af maken.

Gea -

Pedaalemmer Luna, 5 liter vind ik waarachtig prachtig! Deze pedaalemmer is voor mij echt glamour

Ien bloemberg -

Ik wil graag mee loten voor pedaalemmer Artistic 5 Liter Rvs, die zou geweldig goed passen in onze badkamer.

Monica -

De pedaalemmer Bella Deluxe van 3 liter rvs zou geweldig staan in onze badkamer. En met voetpedaal, zodat de klep schoon blijft. Ideaal!

Lies -

Ik maak graag kans op de Pedaalemmer Artistic 12 Liter Rvs, die zou perfect zijn voor op ons toilet! Daar hebben we nu een open prullenbakje en dat is misschien toch minder ideaal 😉

Aïde -

De Pedaalemmer Leman 3 liter Staal van Wenko. Mooi ijsblauw voor mijn nichtje haar 1e woning. Zou haar zo blij maken

An -

Een “instawaardige” badkamer………
Met deze https://www.buyonlifestyle.nl/products/v-part-pedaalemmer-5-liter-staal-28-4-cm komt die droom een klein stukje dichterbij

Anita te Gussinklo -

Pedaalemmer Luna, 5 liter vind ik prachtig.
Wat zal die shinen in mijn badkamer.

Marian zw -

De Pedaalemmer Belle Deluxe 20 Liter Rvs want die past pr htog bij mijn badkmer!

Nel -

Deze Pedaalemmer Artistic 12 Liter Rvs vind ik heel mooi. Voor mijn schoondochter voor hun tweeling.

Jeannette de Jongh -

ik doe graag mee voor de pedaalemmer Luna roestvrijstaal 5 liter, deze zou een prachtige vervanger zijn voor mijn 30 jaar oude curver.

Marijke -

Pedaalemmer Belle Deluxe 20 Liter Rvs, omdat hij mooi en handig is! Voor in de keuken!

Luus -

Voor dit gezin met kinderen in alle maten, die soms niet weten waar je al het restafval moet laten (…. )
is Pedaalemmer EKO Artistic 12 Liter van Rvs, dé oplossing voor allemaal! Manlief hoeft dan voortaan niet meer zo diep te bukken, zijn gebruikte scheermesjes niet ernáást maar juist erin moet nu toch makkelijk gaan lukken! En wat de pubers produceren aan vieze watjes, “trash” en andere zaken, doen mij voortaan geen geërgerde zuchten meer slaken! Want alles gaat voortaan met gemak, in deze stijlvolle én heel uitnodigende afvalbak!

Wilma van 't Hof -

De zwarte Pedaalemmer Artistic 12 Liter Rvs mag wel in onze badkamer komen te staan. Momenteel staat er een 3 liter vuilnisbakje. Maar die is gewoonweg te klein. Zit te vlug vol. Die geef ik graag een ander plekje in huis. Mis er namelijk nog eentje in de logeerkamer.

diana -

Doe graag mee voor de zwart/ rvs Belle deluxe voor in de badkamer omdat de pedaalemmer die ik nu heb wat roestvlekken vertoont

Nency -

Pedaalemmer Davino 6 liter Rvs. Niet te klein. Door het rechthoekige model geen verloren ruimte. En altijd je handen vrij omdat je met de voet de deksel open.

Ling -

Stuk voor stuk mooie prullenbakken van goede kwaliteit! Ik ga voor de pedaalemmer Belle Deluxe 20 Liter Rvs.

Xaviera Jamie -

https://www.buyonlifestyle.nl/products/eko-pedaalemmer-belle-deluxe-20-liter-rvs is een droom van een afvalemmer. Ik loot graag mee.

Monique Alys -

Ik zou heel graag kans maken op de Pedaalemmer Artistic 12 Liter Rvs in het zwart. Het formaatje is superhandig en ik vind het gaaf dat hij er ook in het zwart is. Dit zou supermooi staan in onze kleine badkamer.

cb.dkl -

Afvalbak Laguna 9 Liter Rvs omdat deze leuk zal staan op de badkamer. Makkelijk zonder deksel omdat er dan minder snel langs geknoeid wordt omdat de deksel niet open wil.

sunny -

Afvalbak Agropoli 5 liter wit. Die zou prachtig passen in onze badkamer.
Ik heb nog een handige tip: Ik leg het rolletje afvalzakken onderin de emmer, voordat ik er een nieuwe zak in doe. Zo heb ik altijd de juiste passende afvalzak meteen bij de hand.

Angela -

De Pedaalemmer Artistic 12 Liter in zwart. Een met een wauw factor! Tijdloos en deze is een sieraad in de keuken! Niet te groot zodat je hem regelmatig kunt legen en geen ‘geurtjes ‘ krijgt.

Ineke Kraan -

Ik zou heel graag de Pedaalemmer Belle Deluxe 20 Liter Rvs winnen , ik heb in de bij keuken mijn afvalbak staan , inmiddels 40 jaar oud en lelijk 🙁 Mijn man vind het niet nodig een nieuwe te kopen dus als ik er 1 mag uitkiezen om te winnen dan graag deze . Fingers crossed 🙂

Will Langenberg -

Ik doe graag mee voor de pedaalemmer Monaco van 3 liter.
Voor de kleur lichtblauw, omdat dat goed past bij de lichtblauwe streep in de tegels aan de muur. in de toiletruimte.
Heel graag loot ik mee.

Angelique Bogaard -

Pedaalemmer Artistic 12 Liter Rvs in het zwart
We hebben pas de badkamer gedaan en er staat nu nog een oud prullenbakje deze zou erg mooi staan

Cora Meijer -

Pedaalemmer Artistic 12 Liter Rvs vind ik een mooi model en formaat en kan in allerlei ruimtes in huis geplaatst worden. Het zwart en rvs is een mooie combinatie. Zelf zou ik hem in de badkamer plaatsen.

Mar Berger -

Graag zou ik de EKO Artistic pedaalemmer zwart willen winnen.

Jacqueline van de Manakker -

https://www.buyonlifestyle.nl/products/eko-pedaalemmer-belle-deluxe-20-liter-rvs?variant=42659226517740 zou hier perfect zijn op de badkamer, kunnen we daar meteen alle verbandrommel e.d. in droppen en qua dessin pas hij perfect

Angelique Gijsbertse -

12 liter RVS zou bij mij de boel goed reorganiseren en een.opgeruimde plek in de badkamer creëeren. Dat functioneel ook mooi kan zijn bewijst deze afvalverzamelaar. Van harte welkom het plekje staat al klaar.

inge -

Afvalbak Laguna 12 Liter Rvs is mijn favoriet
omdat ik daarmee een strakke, elegante en praktische prullenbank heb waar ik al mijn afval met gemak ‘ingiet’!

Irene -

Ik ga voor de Pedaalemmer Leman 3 liter Staal voor in de badkamer, wat een toffe blauwe kleur! Dat vinden de kids ook, dus ik hoop dat hij dan vooral bijdraagt aan het opgeruimd houden van onze badkamer en ik geen vieze zakdoekjes, lege tandpasta tubes en kapotte sokken meer her en der aantref, maar eindelijk gewoon waar het hoort, in deze gave pedaalemmer

Elvi -

Ik zou heel graag de Kela Pedaalemmer Davino 6 liter Rvs in donker grijs willen winnen zodat ik tijdens mijn badkamer ritueel niet meer telken heen en weer hoef te lopen naar de keuken. En die grijze kleur zou erg mooi staan in onze badkamer.

Nelly -

Ik ga voor https://www.buyonlifestyle.nl/products/eko-pedaalemmer-artistic-12-liter-rvs
Vanwege de mooie vormgeving en kleur. Ook 12 liter is handig.

Jacqueline de Waal -

Afvalbak Laguna 12 Liter Rvs

Sandra -

Wat een mooierds 🙂 deze zou ik heel graag willen winnen: https://www.buyonlifestyle.nl/products/eko-pedaalemmer-artistic-12-liter-rvs

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook