fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara test bezorgservice Foodora

Hoewel ik gek ben op koken en nieuwe recepten proberen, heb ik ook soms géén zin om te koken. Dit zijn vaak de avonden waarop ik langer heb doorgewerkt, mijn vriend en ik een filmavond op de bank hebben of als ik alleen moet eten. Op dat soort avonden wordt er dan ook regelmatig wat besteld. Lekker makkelijk. Maar, eten bestellen heeft ook een aantal nadelen. Zo is het vaak niet echt gezond (denk pizza, shoarma, burger) en laat de originaliteit van het eten ook flink wat te wensen over. Tot nu: want sinds een aantal maanden hebben we Foodora in Nederland.

Wat is Foodora? Foodora is een website waar je eten kunt bestellen. Zo heb je er wel meer, maar het verschil tussen Foodora en bijvoorbeeld Thuisbezorgd is dat het eten wat je bij Foodora bestelt afkomstig is van jouw favoriete restaurants. Zo kan ik nu mijn geliefde salades, smoothies, pasta’s, broodjes en nog veel meer thuis laten bezorgen. Heel fijn als je niet zelf wil koken, maar ook niet weer die kleffe, vette hap naar binnen wilt schuiven.

Foodora -

Foodora

Omdat het zo leuk/lekker/handig eruit zag, besloot ik om wat dingen te bestellen. Eigenlijk is het heel simpel en werkt het precies zoals bij andere bestelwebsites. Eerst voer je je postcode in om te kijken welke restaurants er bij jou in de buurt leveren. Vervolgens kies je een restaurant dat je er lekker uit vindt zien. Hier kies je de gerechten/drankjes/desserts die jij graag wil eten. Tot slot betaal je via iDeal, PayPal of met Creditcard.

Foodora 3

Ik heb mijn maaltijd bij deli-caat in Amsterdam-West besteld. Maar, er zijn nog veel andere opties in mijn stadsdeel. Zo kon ik bijvoorbeeld ook bij SLA, Friska, Jacketz en Zest bestellen. Vandaag dus even dit, maar volgende keer ga ik ook zeker de andere opties proberen!

Op het menu: kikkererwtencaprese, een Indonesische rijsttafel en als toetje worteltaart. As you can see: niet zomaar een bezorgmaaltijd. Ook heel fijn: mijn bestelling werd al na 25 minuten bezorgd. Alles netjes in bakjes en goed warm.

Momenteel is Foodora beschikbaar in Amsterdam. Blijf vooral de website in de gaten houden, want ik weet zeker dat dit in de rest van Nederland ook aan gaat slaan!

Ik ben heel blij met de komst van Foodora. Hebben jullie het al geprobeerd? Hoe is het jullie bevallen?

Foodora 2

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook