fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Ka maakt een gepersonaliseerde Valentijnskaart

moederdag geen cadeautjes

Ik houd van post. Van een envelop met in de rechterbovenhoek de tronie van onze charmante koning en met in het midden mijn naam en adres. Handgeschreven. Ik ben dol op handschriften en herken die van mijn naasten uit duizenden. De appjes en Facebook-felicitaties op mijn verjaardag waardeer ik enorm, maar god wat word ik blij van diegenen die de moeite namen een kaart op de post te doen. Zeker op Valentijnsdag doet een gepersonaliseerde Valentijnskaart het bij mij goed!

Als klein meisje maakte ik voor elke jarige een kaart. Ik vouwde een kartonnetje door midden, plakte aan de binnenkanten een zoetsappig poëzieplaatje, knipte de vorm aan de voorkant daarvan uit en had een prachtige dubbele kaart. Nog steeds stuur ik met plezier kaarten naar jarigen en geslaagden of naar hartjes die ik door middel van post wil laten weten dat ik aan ze denk. Ze niet vergeten ben.

Gepersonaliseerde Valentijnskaart maken

Als 14 februari in zicht komt, krijg ik de kriebels. Dan wil ik mijn lief laten weten wat ik voor hem voel. Ik kan het honderdduizend keer zeggen, maar het dringt vast echt door als de postbode een uniek kaartje in de brievenbus schuift zo vermoed ik. Ik heb een vriendin en die flanst online altijd de mooiste kaarten in elkaar. Met verbazing kijk ik ernaar en vraag me af hoe ze dat toch doet. Toen Jello Family mij vroeg om via hun site een personaliseerde Valentijnskaart te maken, aarzelde ik geen moment. Dat wil ik doen! Dat wil ik zien!

Dus ik ben daar eens even goed voor gaan zitten.

Jello Family-app

Nadat ik de Jello Family Postkaarten-app heb gedownload, kan ik aan de gang. Spannend! Als ik de app open, wordt gevraagd een foto te selecteren. Ik open mijn iPhone-fotoalbum. En blader mijn foto’s door. Voor ik het weet heb ik er een beste trip down memory lane opzitten maar vind uiteindelijk de foto die ik zocht. Ik klik ‘m aan en schuif ‘m goed.

Passende tekst

Vervolgens wordt de kaart digitaal omgedraaid en kan ik mijn tekst erop zetten. Hm! Even denken. Ik staar uit het raam. IJsbeer door de kamer, zoek woorden die mijn gevoel handen en voeten geven. ‘Ga je mee verdwalen, ik weet de weg’ En ik weet het antwoord al. De vraag stellen is ‘m beantwoorden. Maar als schrijver weet ik: als het gedrukt staat, is het echt.

gepersonaliseerde Valentijnskaart

Betalen

Als ik tevreden ben klik ik op ‘verder’ en vul het adres van mijn lief in. Vervolgens klik ik door en kom ik in het betaalmenu. Verbaasd ben ik als ik zie dat zo’n leuk en origineel kaartje maar 3,19 euro kost. Als ik de kaart vandaag voor 13:00 uur bestelt, wordt ‘ie morgen verzonden. Dat is dus ook nog eens hartstikke snel.

Voordelen online kaarten

Ik zie de vele voordelen van online een gepersonaliseerde Valentijnskaart maken en bestellen:

  • Ik kan door het toevoegen van een leuke foto een persoonlijke kaart maken
  • Ik kan mijn eigen tekst erop schrijven
  • Ik kan me de moeite om te zoeken naar een postzegel besparen
  • Ik hoef niet continu te denken: ‘niet vergeten de kaart op de post te doen’
  • Ik weet zeker dat mijn gepersonaliseerde Valentijnskaart voor groot plezier zorgt

Simpel en leuk

Ik vind de app van Jello Family Postkaarten een fijne: het is heel simpel en je kunt er een hartstikke leuk kaart mee creëren. Zeker als je geen passende kaart in huis hebt, maar de tijd begint te dringen heb je in een handomdraai leuke post. De app laat ik lekker op mijn telefoon staan, daarvan ga ik nog veel gebruik maken.

Laten weten dat ik aan je denk

Wil jij je grote liefde verrassen met een gepersonaliseerde Valentijnskaart? Of je bestie via de postbode laten weten dat je aan haar denkt? Dat kan via Jello Family voor slechts 3,19 euro. Kleine moeite, groot plezier!

Lees ook: 5 tips om er met je schoonmoeder het beste van te maken!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook