fb
Damespraatjes Damespraatjes

Relax mama! Handboek voor moeders

Op de redactie van Damespraatjes klinkt hard gelach. “HAHAHA! HEB JE DIT BOEK AL BEKEKEN? HET IS HI-LA-RISCH!” Vorige week kregen wij een klein, roze boekje binnen: ‘Relax mama!’. Ook al ben je misschien geen moeder, en staat dit voorlopig ook niet in de planning, toch is het een ontzettend leuk handboek.

Als je net moeder bent geworden staat de hele wereld op zijn kop. Hoe fijn zou het zijn als je af en toe dat stressventiel zou kunnen opendraaien. Nou, vanaf nu kan dat! Met de 101 tips en inzichten uit dit boek kun je de hele wereld aan: ‘Slapen is het nieuwe seksen’, ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ en ‘Ga die dansvloer op’. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn. Relax mama!

Damespraatjes over ‘Relax mama!’

Wauw! Wat geweldig gedaan. Tegenwoordig zitten steeds minder mensen op lange teksten en dikke boeken te wachten. Elsbeth Teeling laat met ‘Relax mama!’ zien dat je ook met humor een boodschap over kan brengen.

Niet alleen de tekstjes zijn hilarisch, ze worden ondersteund door geweldige tekeningen gemaakt door Studio Pomp.

Moeders, moeders to be, oma’s, opa’s, vaders, vriendjes, vriendinnetjes, ooms en tantes: lees dit boek. Negeer de ‘verboden te lezen als je nog geen moeder bent waarschuwing’. Het is grappig.

Gegevens

Titel                Relax mama!
Auteur            Elsbeth Teeling
Uitgever         Snor
ISBN               9789 0799 6123 8

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

3 reacties

michelle bakker -

echt de moeite waard! super leuk boek!

sabine bezuijen -

leuk om te winnen voor mijn zusje.. zij verwacht juni volgend jaar haar eerste kindje

Reageer ook