fb
Damespraatjes Damespraatjes

Relatieproblemen doordat het niet klikt met je stiefkind? Zo los je deze op!

Stel: je ontmoet een man met wie het meteen geweldig klikt. Jullie kunnen alles met elkaar bespreken, je voelt je veilig bij hem en ook de seks is geweldig. Natuurlijk zijn jullie het niet altijd met elkaar eens, maar ook daar komen jullie altijd uit. Sterker nog: jullie groeien samen door dit soort kleine onenigheden. Klinkt als de perfecte relatie he? 

Ruzie en problemen

Jullie relatie gaat zo goed dat jullie besluiten samen te gaan wonen. Maar dan gaat het opeens een stuk minder… Zijn kind uit zijn vorige relatie is namelijk minder blij met jouw komst. Jij doet natuurlijk je best, maar het klikt gewoon niet met je stiefkind. In het begin hoop je dat het wel over gaat, maar het gaat van kwaad tot erger. Sterker nog; jij en je nieuwe partner krijgen er zelfs ruzie en problemen door.

Waar komt het vandaan en hoe los je het op?

Helaas horen we dit heel vaak. En dat is niet voor niets! Gelukkig kan je het oplossen. Datingcoach Tim Veninga legt uit waar de problemen vaak vandaan komen en hoe je deze kunt oplossen. Bekijk de video om zijn methode te ontdekken.

Helpt jou dit?

Heb ooit een vergelijkbaar probleem gehad of zit je momenteel in een vergelijkbare situatie? Hoe ging/ga je hiermee om? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook