fb
Damespraatjes Damespraatjes

Reisgeheim; Verborgen plekjes gevonden

Herken je dit ?

De bladen staan vol met bijzondere vakantieplekjes, maar als je zelf gaat zoeken zie je al snel door de bomen het bos niet meer en kun je eigenlijk die leuke plekjes niet vinden. Avonden ploeteren achter de computer en uiteindelijk toch niet dat vinden waar je eigenlijk van droomt.

Waarom laat je dat vervelende zoekwerk niet aan iemand anders over ?

Martine van Reisgeheim heeft van dit zoeken een passie gemaakt en weet die leuke bijzondere plekken wel te vinden. Gun jezelf de vrije tijd die je over houdt door het zoeken lekker uit handen te geven.

Reisgeheim  is een nieuwe dienst die het zoeken naar bijzondere en kleinschalige locaties tot een kunst verheven heeft. Of het nu gaat om een weekendje weg, een lange vakantie of zelfs een plek voor zakelijk gebruik, Reisgeheim vindt het en stelt desgewenst alles voor je samen. Van reisplanning tot vliegreis en/of autohuur.

 

Een vakantie of weekend kan zoveel meer zijn als je wat anders bezoekt dan de gangbare grote campings of vakantieparken. Wij beloven dat een vakantie, samengesteld door Reisgeheim, meer beleving, meer sfeer, meer indrukken oplevert en je waarschijnlijk nooit meer anders wilt.

Het leuke is ook nog dat vakanties in deze aparte accomodaties vaak helemaal niet duur zijn.

Neem gerust vrijblijvend contact  met ons op. We inventariseren je wensen, laten je weten wat het zoeken kost en doen dan een voorstel. Nog niet tevreden, dan passen we het voorstel gewoon aan.

Kijk eens bij de voorbeelden om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Mogen wij onze reisgeheimen met je delen ?

Martine

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook