Recept: Stoofmix Runderlapjes met stamppot spinazie

Vorige week deelden we een heerlijk stamppot recept met jullie: stamppot pastinaak met rucola, spekjes en tomaat. Hebben jullie hier ook zo van genoten? Deze week staat er een nieuw stamppotje op het menu: stamppot spinazie. Lekker samen met gestoofde runderlapjes!

Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 2,5 uur

Ingrediënten (4 personen)

1 zakje Maggi Stoofmix Runderlapjes
500 gram runderlapjes
2 zakjes Maggi aardappelpuree Naturel
600 gram Spinazie (fijn gesneden)
1 paprika (in dunne reepjes)
1 teen knoflook (geperst)
1 rode ui (in dunne halve ringetjes)
100 gram walnoten (verkruimeld)

Maggi stamppot - spinazie ingredienten

Bereiden

  • Bereid de Maggi Stoofmix Runderlapjes zoals aangegeven op de verpakking. Dit duurt ongeveer 2,5 uur, de rest van het gerecht maak je als de lapjes al 2 uur aan het stoven zijn.
  • Bak de ui 2 minuten en doe er nu de paprika bij. Bak dit 3 minuten. Doe er nu ook de spiazie en knoflook bij. Bak dit tot alle spinazie geslonken is. Giet eventueel vocht uit de pan.
  • Bereid de Maggi aardappelpuree zoals aangegeven op de verpakking.
  • Meng de gebakken groenten door de aardappelpuree en kruimel hier de walnoten overheen. Dien samen op met de Maggi Runderlapjes.

Dit recept van Mara is ook terug te vinden om de website van Maggi, waar nog veel meer lekkere recepten opstaan. Check het hier.

Maggi stamppot - spinazie


Reageer ook