fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ranking

De competitie is afgelopen. We gaan druk aan de slag met de uitslagen. Donderdagavond 1 december,  maken wij de winnaars bekend.

Hartelijk dank voor de gezellige maand, het succes was boven verwachting en de competitie zal zeker nog eens een vervolg krijgen!

Top 5

1  
2  
3  
4  
5  

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

27 reacties

helotje -

ja afkicken moeten we zeker dames, ik vond het super leuk. Ik heb geprobeerd om tegen iedereen te spelen maar dat is niet gelukt maar dat geeft niet hoor. Niet iedereen is zooooo verslaafd.
Dankjewel…en nodig me nog gerust uit.

Bianca -

Ook ik heb ’t erg leuk gevonden om tegen iedereen te spelen! Ik heb geprobeerd tegen iedereen een keer te spelen en dat is me (volgens mij) bijna gelukt. Met de één een radiostilte, met de ander een leuke chat 😉 Ook ik moet even afkicken en af en toe m’n ogen even ergens ander op richten dan op m’n telefoon. Maar daarna …… weer vol gas aan de WF!

De winnaars vast gefeliciteerd!

Groetjes,
Bianca

mijnwereld -

Hoi Allemaal

Ik wilde iedereen bedanken waar ik tegen heb gespeeld en degene voor wie dat wederzjds was voeg me maar toe als vriend op Wordfeud zodat we vaker een spelletje Wordfeud kunnen spelen.
Hierna ff een weekje geen Wordfeud vriend en dochter hebben er even genoeg van 🙂
Nog even een woord leggen terwijl het al lang en breed tijd was om te slapen, soms midden in de nacht even kijken op de tel en dan het toch niet kunnen laten een woord te maken 😛
In de supermarkt, winkelend met mijn dochter, op de wc en zelfs tjdens een verjaardag heb ik me even verontschuldigd 😛
Ja ik werdt al een wordfeud junkie genoemd 🙁

Wie weet tot ziens op wordfeud
groetjes Karin alias mijnwereld

hans leseman -

Het is me niet duidelijk hoe de stand wordt bepaald. In de tussenstand staat mijnwereld bovenaan, maar daarvan heb ik in de twee keer dat we samen hebben gespeeld bijvoorbeeld twee keer gewonnen. Kun je me dit uitleggen ?

Annemieke -

De stand wordt bepaald door verschillende factoren, winnende spelletjes, hoeveelheid gespeelde spelletjes, ingezonden mooie woorden en foto’s. Dit alles telt mee voor de Ranking, dus niet alleen de uitslag is bepalend, maar een screenshot van een grappige conversatie die wij ontvangen via de mail, levert net zo goed “punten” op.

helotje -

is morgen de laatste dag ? Het was een super leuke aktie om zo met iedereen te spelen.

groetjes Hellen
( helotje )

Annemieke -

Klop! Morgen laatste dag en 1 december wordt de uitslag bekend gemaakt in een extra nieuwsbrief.
Actie gaan wij vast nog wel een keer herhalen.

Lydia -

Ik heb een 40-urige werkweek en kan dus opeens niet meer zoveel Wordfeuten…Maar je mag me uitnodigen hoor 🙂 Potje duurt alleen wat langer.

mijnwereld -

Nog iemand die tegen mij wil spelen? wel het normale bord 🙂

Hipinbeeld -

Speel momenteel nog 5 spellen. Hoop dat die op tijd afgelopen zijn. Tenminste … 3 (want daar sta ik nu voor) 😉

helotje -

ja dat was echt super. Is zo leuk om spannende spellen te spelen…

mijnwereld -

Gister een ontzettend leuke game gespeeld met Helotje, het was een nek aan nek race met een gelijkspel waarij we beiden nog 1 letter over hielden ik de X zei de Q wij vnden een gelijke stand wel leuk maar Wordfeud haalt ik dat geval de letterwaarde van de overgebleven letters eraf Q=10 X=8 dus uiteindelijk won ik de game.

mijnwereld -

Prima opgelost Damespraatjes en fijn dat de mensen hier mee kunnen denken 🙂
Zie weer een aantal nw. namen en heb ze uitgenodigd 🙂
Verslavend spelletje hahaha
Liep met mijn dochter in de stad ging ze Wonderwoman in dus ik f wachten tel erbij ff wordfeud spelen mammmmm doe je foon weg!
Je bent cker weer wordfeud aan het spelen hahahaha
Ik irritant he dat vindt ik dus met jou en je BB hahaha

rubio123 -

@lydia, scheien is gewoon een bekend woord voor huilen hoor. Daar heb ik niet mee zitten puzzelen en spireas heb ik er een hele zooi van in de tuin staan hier 🙂 chazan is idd. een puzzelwoord.

Lydia -

Grappig!

Lydia -

@rubio, vandaar “chazan” “scheien” “spireas”? Nu ja, je wint er niet mee, dus mij maakt het niet uit 🙂

rubio123 -

Hahaha, zie nu pas dat ik 2 dagen op 1 sta 😀 😀
En ik doe gewoon maar wat, leg letters neer waarvan ik denk dat het als een woord klinkt en dan blijkt het ook nog een bestaand woord te zijn hihi.
Puzzelen met letters dus haha.

mijnwereld -

Alleen op die andere borden zijn idd die hoge scores mogelijk en omdat een aantal alleen op die borden willen spelen zijn een aantal al afgehaakt o.a lelystadse erg jammer.

Heb vandaag Damespraatjes gemaild met een idee om een poule te starten iedereen speelt 2x tegen elkaar en daarvan weer de winnaars tegen elkaar en zo krijg je 1 nr 1 🙂

Iedereen speelt het normale bord en zo is de kans op een eerlijke (hoogste) score ook mogelijk.

dmv een printscreen die 1 of bijde partijen stuurt ziet men gelijk of bepaalde mensen steeds lange (onmogelijke) woorden legt via cheat site’s

Wat nu ook gebeurd dat sommige langzaam spelen tegen de top 5 waardoor het spel onnodig lang duurt straks maakt het dus niet uit gaat het om de winnaar.
Evt. een max van zoveel dgn instellen.

Hoop dat er nog een leuke eerlijke strijd komt

Annemieke -

Zie de pagina “Uitslagen”. We kunnen de spelregels niet wijzigen, wel gaan we de prijsuitreiking enigszins aanpassen.
2 prijzen verloten onder deelnemers die ook actief spelen.En met actief bedoelen wij deelnemers die ook echt spelen, langzaam, snel, veel of zo nu en dan maakt hierbij geen onderscheid. De andere prijs is voor een terechte nummer 1.

Lydia -

@Helotje, die 800 scores kunnen vrijwel niet op een gewoon bord. Mijn hoogste score op een gewoon bord ligt wel boven de 400, maar dan maar een beetje.

helotje -

Hoe komen mensen aan de stand in de 800 punten, ik kom nooit hoger dan 400, maar speel wel het gewone bord, zit daar dan het verschil ?

Lydia -

Ik ben ook wel benieuwd wie je hiervan verdenkt, dan ga ik eens kijken of ik daar al tegen gespeeld heb en wat toen de uitkomst was.

Hipinbeeld -

Doen mensen dat echt? Met zo’n programma nieuwe woorden maken? Tsss….

mijnwereld -

Er is mij al een aantal keren gevraagd hoe zie je dat?
Degene maakt steeds erg lange woorden en tussen het leggen van een nw woord zit een geruime tijd.
Er zijn dus app’s waarbij je via een screenshot van het bord en je letters de voor jou ideale combinatie voorgeschoteld krijgt.
Niet netjes en je neemt jezelf ook in de maling, iemand hoeft dus niet hele hoge scores te halen !!!

En iemand met hele hoge scores hoeft ook zeker niet vals te spelen aangezien er 2 borden zijn waarop je kan spelen het standard bord en het random bord waarbij dus ontzettend hoge scores mogelijk zijn mede omdat er meerder vakjes aan elkaar zitten bv: TW TL DW je krijgt dan 5x woordwaarde en 3x letterwaarde dat kan dus aardig oplopen 😉

Veel speelplezier
Karin alias mijnwereld 😉

Lydia -

Maar daarvan is het dan weer jammer dat je met Android geen kopieen kunt maken of screenshots… Maar goed, het spel spelen is gelukkig van zichzelf leuk.

mijnwereld -

Erg jammer dat er mensen via cheats sites proberen te winnen 🙁 gaat de lol er snel af 🙁
Onmogelijke lange woorden zal jullie de naam van degene die ik verdenk doorgeven hoop dat ik ongelijk heb maar vrees …..

Annemieke -

Inderdaad jammer Mijnwereld, kan je weing anders adviseren dan het spel dan af te breken als je denkt dat dit zo is, dan telt de stand nl.ook niet. Maar gelukkig is de stand niet het enige waar wij op letten. Je kan nog steeds leuke foto’s, grappige conversaties etc. insturen door even een screenshot te maken en deze in te sturen. Dit telt zeker mee ook in de waardering die wij geven aan de ranking.

Reageer ook