fb
Damespraatjes Damespraatjes

QMusic gaat 3 mensen 10.000 euro geven. Hoe kom je hiervoor in aanmerking?

Hoe gaaf is dit! Drie willekeurige mensen in Nederland winnen binnenkort 10.000 euro, zonder mee te doen aan een loterij of prijsvraag. Voor De Uitverkorene heeft Qmusic een gerenommeerde privédetective het land ingestuurd om drie mensen te selecteren op basis van een simpele goede daad. Zij zijn De Uitverkorenen en hebben dus gewonnen zonder ergens aan mee te spelen.

Gezichtsscan

Vanaf maandag 6 mei geven dj’s van Qmusic elke dag hints op de radio en online. Dit kan gaan om woonplaats, hobby’s of wat voor schoenen De Uitverkorene van die week draagt. Als de Uitverkorene zichzelf herkent, hoeft hij alleen maar de gezichtsscan in de Qmusic app te doen. Op basis van geavanceerde gezichtsherkenning weet de app dan of het de juiste persoon is. Als het een match is, wordt De Uitverkorene teruggebeld door een dj en ontvangt hij of zij 10.000 euro. De Uitverkorene heeft na de eerste hint vijf dagen de tijd om zich te melden, want de week erop begint Qmusic weer met een nieuwe Uitverkorene. Het spel wordt in totaal drie keer gespeeld.

Random uitgekozen door de privédetective

Elke Uitverkorene wordt op een random manier uitgekozen door de privédetective. Het enige dat bekend is, is dat hij of zij een goede daad heeft gedaan. Een kleine goede daad kan dus zomaar 10.000 euro opleveren.

Qmusic is het eerste radiostation ter wereld dat binnen een spel werkt met facial recognition (gezichtsherkenning)software.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook