fb
Damespraatjes Damespraatjes

Probeer Spa Fruit gratis en maak ook kans op € 5.000

smaakcheck-gratis-Spa-Fruit-dp
Nu weet ik het zeker, “ik ben een nieuwsgierig type en probeer graag smaken met een spannende “twist”. Het leven is voor mij één grote ontdekkingsreis”. Aan de hand van de originele smaakcheck van Spa Fruit kun je je type bepalen. Een super leuk testje en nog leuker dat je gratis een fles Spa Fruit mag uitproberen en ook nog eens kans maakt op een cheque van € 5.000.

Doe de Smaakcheck en probeer Spa Fruit GRATIS!

Spa Fruit heeft zeven verschillende smaken waar je uit kunt kiezen: – Lemon Cactus – Orange – Apple – Orange Passion – Forest Fruit – Raspberry – Pink grapefruit Hoe kies je nu uit dat gevarieerde aanbod de smaak die bij jou past? Spa Fruit ontwikkelde daarom de Smaakcheck; met slechts 5 korte vragen krijg je een persoonlijk smaakadvies en kun je jouw geadviseerde smaak meteen gratis proberen!

Natuurlijk heb ik de test meteen gedaan. Zie hier het resultaat.

Smaakcheck-Sandra-dp

Nadat ik de test had ingevuld kreeg ik direct een code waarmee ik gratis een fles Spa kan uitproberen. Vanmiddag ga ik naar de supermarkt en probeer gratis de Spa Raspberry (frambozenvariant).

Maar er is meer. Als je meedoet aan de Spa Fruit Smaakcheck maak je ook nog eens kans op een prijs naar eigen smaak ter waarde van € 5000,-! Hoe? Nodig ook jouw vrienden uit om de Smaakcheck te doen en maak de Spa Fruit vriendenboog aan. Voor iedere vriend die de Smaakcheck doet, krijg jij punten. Diegene met de meeste punten in de boog wint een prijs naar eigen smaak ter waarde van maar liefst € 5.000,-! Super leuk en zeker de moeite waard om een gokje te wagen.

Laat je ons nog even weten wat jouw favoriete smaak is. We zijn heel benieuwd!

sandra-blikslager-foto_katjamali-m

Sandra is hoofdredacteur van damespraatjes.nl. Naast haar werk als hoofdredacteur schrijft ze zelf graag. In 2010 verscheen haar boek Moeders langs de lijn, Handboek voor de Voetbalmoeder, waarvan in 2013 de derde druk verscheen. Ook werkte zij mee aan diverse andere publicaties, waaronder een boek over Curacao.

Reageer ook