fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de populairste online Nintendo games voor kinderen van dit moment

Nintendo games voor kinderen

Als ik mijn gedachten wil verzetten of lang ergens op moet wachten dan speel ik Candy Crush op mijn telefoon. Dat doe ik al honderd jaar. Ik hoef geen ander spelletje, dit voldoet waarvoor ik het nodig heb: de tijd doden. Mijn jongste heeft een Nintendo Switch. Een spelconsole met mega veel mogelijkheden. Hij speelt vaak en ik zie wat het doet: op een leuke manier zijn gedachten verzetten. In dit artikel bespreken we populaire Nintendo games voor kinderen.

Nintendo games voor kinderen kopen

Ik weet weinig van spelcomputers maar met twee jongens in huis, vang je wel eens wat op. Tommie gooide elke euro die hij verdiende of kreeg in zijn spaarpot en keerde ‘m op een goede dag om: hij had genoeg geld gespaard om een Nintendo Switch te kopen. Dolblij was hij met zijn nieuwe aanwinst. En winkelen voor spellen voor de Nintentdo doet hij in de nintendo eshop. Wel zo makkelijk want hij kan er betalen via een creditcard of PayPal, maar dat heeft hij natuurlijk niet. Tom kan een Nintendo eShop Card kopen waarmee hij zijn tegoed kan aanvullen. Wel zo handig.

Nintendo Switch

De Nintendo Switch die Tom heeft, is de Lite. En op die Lite kunnen spelletjes worden gespeeld, maar die spelletjes kunnen niet op bijvoorbeeld de televisie worden gespeeld.  De reden dat hij voor deze koos is ten eerste omdat de Lite iets goedkoper is dan de andere Switch. Maar ook omdat de Lite een handzaam spelcomputertje is  in een stevige hoes zodat hij de Switch overal mee naar toe kan nemen en hij overal lekker kan spelen. Zoals bijvoorbeeld in de auto of in de trein. Of als hij op visite gaat waarin hij niet zo’n zin heeft.

eShop Card

Nieuwe spelletjes kunnen dus gekocht worden met de eShop Card. Bijvoorbeeld de nintendo eshop 50, een kaart met een tegoed van vijftig euro. Zo’n kaart is een perfect cadeau voor een verjaardag en komt altijd van pas. Het mooie is dat dit een eenvoudig en veilig alternatief is voor het gebruik van bankpassen of creditcards. In de Nintendo eShop zijn allerlei games te koop die meteen zijn te downloaden. Kaarten zijn in de nintendo eshop verkrijgbaar van 15, 25, 50, 75 en 100 euro.

Populaire Nintendo games voor kinderen

Er zijn verschillende uiteenlopende spellen verkrijgbaar voor de Nintento Switch. Vijf populaire Nintendo games voor kinderen laten we hier zien.

Animal Crossing New Horizons

In dit spel begeeft de speler zich op zijn eigen eilandje en hij kan er doen en laten wat ie wil. Natuurlijk kan het eiland geheel naar eigen smaak worden ingericht en vriendschappen kunnen worden gesloten met de eilandbewoners. En je bouwt er uiteraard zelf de woning van je dromen en leg je een prachtige tuin aan.

Luigi’s Mansion 3

In het spookhuis kunnen spelers op avontuur gaan met Luigi. Luigi denkt dat hij een geweldig leuke vakantie gaat beleven met Mario en zijn vrienden, maar dat loopt allemaal net even iets anders.

The Unicorn Princess

Spelers die van paarden houden vinden zeker weten The Unicorn Princess ongetwijfeld leuk. Je verzorgt niet alleen paarden, maar je komt ook een eenhoorn tegen. Een leuke combinatie van de echte wereld vol grote mooie paarden en een fantasiewereld waarin unicorns een hoofdrol spelen.

Mario Bros

Met het spel Mario Bros kun je spelen met Super Mario of Luigi. Een slechterik wil prinses Peach ontvoeren. Mario, Luigi en vrienden moeten het kasteel verlaten maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Lekker rennen, springen en beuken in de overbekende Mario-stijl.

En zo zijn er nog vele andere spellen voor de Nintendo Switch waaruit gekozen kan worden. Wat het favoriete spel van Tom is? Dat is met stip op 1 Animal Crossing. Van dat spel krijgt hij maar geen genoeg en speelt hij bijna dagelijks.

Spelen jouw kinderen (of jijzelf) ook zo graag Nintendo games voor kinderen? Betaal je dan met je creditcard, bankpas of ook via een eshop card? We zijn heel benieuwd. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk 🙂

Afbeelding: Alvaro Reyes via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?.

Reageer ook