fb

Pools Aardewerkshop: Dé shop voor traditioneel Bunzlau Aardewerk

Pools “Bunzlau” Aardewerk. Wij hebben een ruime – eigen samengestelde collectie – 1e kwaliteit aardewerk, bestaande uit prachtige modellen en motieven. Altijd zeer prettig geprijsd en uit voorraad leverbaar!

Theepotten, mokjes, borden, eierdopjes, bakjes, vele soorten ovenschalen, slaschalen, koektrommels, presenteerschalen, kannen, appelpotjes, botervloten, melk en suikersets, vooraadpotten, kerstballen en nog heel veel meer!!

Dit traditionele aardewerk komt uit Boleslawiec in Polen, beter bekend als BUNZLAU.Sinds eeuwen wordt het aardewerk met de hand gevormd en door locale ambachtslieden bestempeld, beschilderd en gedecoreerd. Het aantal designs is enorm en zeer divers van verfijnd tot stoer. Het dubbelgebakken aardewerk, is voorzien van een harde glazuurlaag waardoor een zeer degelijk en uniek servies ontstaat.

Het aardewerk is in hoge mate stootvast en hittebestendig, maar mag beslist niet op het vuur worden gebruikt! Al dit aardewerk is oven-, magnetron- en afwasmachinebestendig. Heb je er ook al eens aan gedacht om je ovenschaal te gebruiken voor het bakken van een lage cake, of het maken van een focaccia? Onder andere onze ovenschalen zijn multi functioneel!

Wil je meer zien van wat wij allemaal in huis hebben? Kijk snel in de webshop of kijk in de agenda waar wij binnenkort “live” te zien zijn.

1 reactie

Alexandra -

Wat een mooie kleur blauw!

Reageer ook