fb
Damespraatjes Damespraatjes

Plus-size model Bobbi-Jo wil de breedste heupen ter wereld

Plus-size, obese, overgewicht. Bobbi-Jo maakt het niet uit hoe het wordt genoemd. Zij is hard op weg om de breedste heupen ter wereld te krijgen en is trots op haar figuur.  Als model verdient ze inmiddels aardig en ze heeft de afgelopen tijd zo’n 40 a 50 huwelijksaanzoeken gekregen. Aan belangstelling dus geen gebrek.

Natuurlijk niet zo gek, ze maakt zich tegenwoordig regelmatig zorgen over haar gezondheid. Zelf heeft ze last van astma en als ze weer een aanval heeft is ze wel eens bang dat ze haar laatste ademtocht heeft uitgeblazen. Door haar gewicht maakt ze ook kans op heel veel andere ziektes zoals hartklachten en diabetes.

In het filmpje hieronder zie je hoe moeilijk het bewegen inmiddels gaat en wat ze dagelijks moet eten om een beetje op gewicht te blijven. Grappig om te zien hoe haar gezicht lijkt te veranderen als ze in een fotoshoot zit. Ze geniet er zichtbaar van om gefotografeerd te worden.

Een paar weken geleden was ik zelf in de Verenigde Staten en kwam heel veel vrouwen tegen die qua lichaamsbouw aardig in de richting kwamen van Bobbi-Jo. Voor mijn gevoel zien we dit in Nederland niet zo vaak. Ken jij vrouwen die er van genieten om aan hun gewicht te werken om topzwaar te zijn of op bepaalde plekken hun vormen verder te ontwikkelen, zoals Bobbi-Jo met haar heupen.

We zijn heel benieuwd. Laat het ons weten!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Tessa -

Ik heb het idee dat we doorslaan..graatmagere modellen geven meisjes een slecht zelfbeeld..maar wat als je kind dit als voorbeeld neemt?

Charlotte Veltman -

Ik vind het verontrustend, men verheerlijkt dit en gezondheid is wel een issue maar ze doet er niets mee.

Reageer ook