fb
Damespraatjes Damespraatjes

Peuter redt zijn tweelingbroertje die tijdens het spelen vast komt te zitten onder een kast

Zo, laat ik nu maar vast zeggen dat de onderstaande beelden werkelijk waar angstaanjagend zijn. Je ziet de tweejarige tweeling Bowdy en Kayli spelen met een kast in hun slaapkamer. Ze doen de lades open en proberen vervolgens allebei via een la op de kast te klimmen. Dat dit geen goed idee was, blijkt al snel wanneer de kast omvalt en Bowdy in een la onder de kast komt vast te zitten. Waar de ouders zijn weten we niet, maar ze zijn er in ieder geval niet om hun kindje te helpen.

Wat moet ik doen?

Gelukkig is er iemand in de kamer die Bowdy wel kan helpen, namelijk zijn broertje Kayli. Alleen weet hij de eerste minuut niet goed wat hij moet doen en blijft het kleine mannetje onder de kast liggen. Uiteindelijk beseft Bowdy dat hij wel in actie moet komen en besluit op de kast te klimmen. Hij ziet al snel dat dit niet werkt en probeert het met wat duw- en trekwerk. Uiteindelijk komt Kayli los en is gelukkig alles goed gekomen.

Schuld van IKEA of de ouders?

De kast waar je jongens op klommen is een kast van de IKEA. Bij dit soort kasten wordt altijd geadviseerd om ze aan de muur vast te maken, zodat dit niet kan gebeuren. Het materiaal om dit te doen wordt er standaard bijgeleverd. IKEA is dus zeker geen schuldige in deze kwestie, maar we raden de ouders van je jongens zeker aan de kast nu wel aan de muur te bevestigen. En doen ze dat niet? Dan is het misschien slim als ze hun kinderen wat beter in de gaten houden… Gelukkig is het goed afgelopen.

Wat vind jij?

Wat vind jij: hadden de ouders beter moeten opletten of kan je zoiets soms gewoon niet voorkomen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook