fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een perfecte loungeset verdient kussens op maat

Met de lente in het vooruitzicht begint menig groene vinger te kriebelen. Het is weer tijd om de tuin op orde te krijgen. Alles moet natuurlijk piekfijn in orde zijn als die eerste echte lentezon doorbreekt en je met het gezin wilt genieten van een ontbijt in je prachtige, vernieuwde, stijlvolle tuin.

Een mooie loungeset is niet meer weg te denken uit de tuin van nu. Loungesets zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Toch kan het voorkomen dat je de loungeset die je in gedachten hebt niet kan vinden. Maar als je dan toch zo handig bent, waarom niet zelf een loungeset maken? Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om zelf een loungeset te maken die precies voldoet aan al hun eisen en wensen.

Kussens 3

De loungeset van je dromen, door jou zelf gemaakt, verdient natuurlijk ook perfect bijpassende tuinkussens. Doordat de afmetingen van eigen creaties vaak afwijken van de standaard formaten wil dit nog wel eens problemen opleveren.
Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om tuinkussens op maat op eenvoudige wijze samenstellen in door jou gekozen vormen en afmetingen. Zo ben je er van verzekerd dat de kussens precies passen in het door jou vervaardigde tuinmeubilair.
Zo kun je van je tuin en tuinmeubilair één harmonieus geheel maken in jouw eigen stijl, naar jouw eigen smaak.

Kussens 2

Om het paradijselijk plaatje helemaal compleet te maken zou je nog kunnen denken aan een buitenkeuken. Deze zie je steeds vaker in de moderne tuin. Met de aanschaf van een buitenkeuken creëer je een ideale situatie om met het hele gezin tegelijk van de tuin te genieten. Wie wil nu niet lekker in het zonnetje het eten bereiden of de voorbereidingen treffen voor een gezellige barbecue?

 

Reageer ook