fb
Damespraatjes Damespraatjes

Parijs, New-York of Milaan? Nee hoor, Utrecht!

De tijden van oneindige voorraden champagne, luxueuze wereldreizen en maandelijkse shoppingtrips zijn echt voorbij. Maar wie zegt dat je helemaal geen leuke dingen meer kunt doen? Zoek het plezier eens dichterbij huis, in Utrecht bijvoorbeeld.

Hip, hot and happening

Utrecht klink misschien niet echt hip, hot and happening, maar dat is deze stad zeker wel! Van cultuur en historie tot restaurants en trendy winkels, Utrecht heeft het. In het midden van het land is Utrecht lekker goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Na een treinreis naar Utrecht stap je uit in Hoog Catharijne, een grote shopping mall in het hartje van de stad. Niet alleen de winkels zijn op loopafstand, ook de gezellige terrassen, de historische Domtoren en de middeleeuwse binnenstad liggen op een steenworp afstand van elkaar.

Utrecht heeft zo veel te bieden, dat het eigenlijk te veel is voor één dag. Boek dus een hotel in de levendige binnenstad, of een rustige bed and breakfast net buiten de stad. Natuurlijk ben je altijd welkom om terug te komen!

Hier een top 5 tips van mensen die je al voor gingen.

Utrecht City Guide App

Zelf ook Utrecht ontdekken? Doe dit dan met de Utrecht City Guide App. Deze applicatie houdt je op de hoogte van events, hotels, tentoonstellingen, markten, winkelacties en nog veel meer. De Utrecht City Guide App is gratis verkrijgbaar in de App Store en de Play Store. Kijken voor meer info doe je op:

http://www.visit-utrecht.com/event/utrecht-city-guide-app

Reageer ook