fb
Damespraatjes Damespraatjes

Origineel vaderdag-cadeau: Hexagon fotocollage

Er gaat geen dag voorbij waarop ik niet naar Ward kijk en denk: deze man is de beste vader van de hele wereld. Hoe hij met de kinderen stoeit, ze troost als ze verdrietig zijn en ze tot op het bot verwend met veel te grote cadeaus: als vrouw vind ik weinig aantrekkelijker dan een man die er echt voor zijn kinderen is. Het ouderschap heeft onze relatie nog meer betekenis gegeven. Een diepere laag met totaal nieuwe gevoelens voor elkaar. En dat is heel bijzonder!

Dit jaar vieren wij onze derde vaderdag en voor de tweede keer met twee kindjes. Ward hecht helemaal geen waarde aan verjaardagen, vader- en moederdag en andere feestdagen. Toch wil ik hem dit jaar in het zonnetje zetten. Niet persé omdat het die dag vaderdag is, maar gewoon omdat ik elke dag een beetje meer van hem ga houden. En waar Ward niet zo veel met ‘speciale dagen’ heeft, houden de kinderen daar des te meer van. Sophia is dol op ontbijt op bed en Helena kan als geen ander pakpapier van cadeautjes aftrekken. Ook als ze niet eens voor haar zijn 😉

Bijzonder cadeau

Op vaderdag verrassen wij Ward met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Eitjes koken, sapje persen, pannenkoekjes bakken en natuurlijk zelf croissantjes rollen. Ward laten we lekker in bed liggen, op normale dagen is hij er namelijk altijd als eerste uit. Als we van het ontbijt zitten te genieten, overladen we hem met cadeautjes. Van mij krijgt hij een etentje (hopelijk in een restaurant en anders gezellig thuis) en van de kinderen krijgt hij een heel bijzonder cadeau: een hexagon fotocollage.

Schermafbeelding 2020-05-25 om 14.44.29

Populair

Een hexagon is een zeshoek en deze zijn momenteen helemaal in! Zo zie je nu  veel hexagon tegels in badkamers en keukens, maar ook op de vloer of als kunstwerk aan de muur is het helemaal cool. De populariteit van de hexagon is goed te verklaren. De vorm leent zich voor zowel moderne als klassieke interieurs én je kunt hem kwijt in zowel een strakke als in een speelse setting.

Hexagon fotocollage

deJouwe speelt in op deze trend met gave hexagon fotocollages. De collage met wanddecoratie foto’s kan je zelf samenstellen en hierbij kiezen uit veel verschillende design-opties. “Jij bent de designer! Om één foto in de spotlight te zetten kan je kiezen voor 1 afbeelding achter de hele hexagon collage. Maar je kan ook op iedere zeshoekige hexagon een andere afbeelding laten printen. Mix jouw eigen foto’s met onze gave afbeeldingen, kleurige illustraties, trendkleuren of inspirerende quotes” zeggen ze bij deJouwe.

Mooiste materialen

Niet alleen met de hoeveelheid foto’s en het soort foto’s kan je spelen met het ontwerp, ook het materiaal van de collage is van invloed op de uiteindelijke uitstraling. De hexagon collages zijn verkrijgbaar in forex, aluminium en plexiglas. Van basic, stoer en mat tot luxe en glanzend. Zo kan je het mooiste materiaal bij jouw woonstijl kiezen.

84143528_1275216519335143_1126582690678571008_o

Hoe gaat het eruitzien?

Twijfel je of een hexagon collage past in jouw interieur? No worries! deJouwe heeft een hele fijne tool waarmee je kunt ’testen’ of een hexagon collage iets voor jou is. Maak een foto van de wand waar jij de collage graag zou willen ophangen en upload deze foto in de ontwerptool van deJouwe. Deze tool laat je zien hoe jouw creatie eruit ziet op jouw eigen muur! Super handig, want zo weet je zeker dat het er heel fraai uit gaat zien.

Makkelijk ophangen

De hexagon fotocollage is makkelijk op te hangen. Je hebt hier geen boormachine of schroeven voor nodig! Het ophangen van de hexagons doe je met een magnetisch ophangsysteem. Op deze manier is niet alleen het ophangen makkelijk, maar ook het verwisselen van hexagons. De hexagons zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Van glad stucwerk tot behang of een muur met structuur.

Praat mee

Ik weet zeker dat Ward dit een prachtig cadeau zal vinden! Of ik verschillende kleine foto’s of één grote foto op de hexagons laat zetten weet ik nog niet, maar beeldig wordt het hoe dan ook. Denk je dat jouw man/vriend/vader/opa dit ook heel erg mooi zou vinden? Ik ben heel benieuwd.

Kortingscode deJouwe

Momenteel heeft deJouwe een fijne kortingsactie voor Vaderdag lopen. Gebruik de code ‘PAPA20’ en krijg hiermee 20 procent korting. Deze actie is geldig tot en met 21 juni.

Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig! 

Reageer ook