fb
Damespraatjes Damespraatjes

Orange Russian – paascocktail

De “Russians” zijn sterke cocktails met een koffie smaak. Deze Orange Russian is gemaakt met lichtoranje marula room en yoghurt likeur. De yoghurt likeur geeft de Orange Russian een lekkere frisse smaak. Frisse variant op de White Russian die we gemaakt hebben voor Pasen. Vandaar dus de gekleurde paaseitjes!

Wat heb je nodig voor de Orange Russian?

Marula Room (1,5 deel)
Yoghurt likeur (1,5 deel)
Garnering: sinaasappelkrul

Hoe maak je de Orange Russian?

Je maakt de cocktail in een mooi tumblerglas met ijs. Gebruik anderhalf deel marula room en anderhalf deel yoghurt likeur. De drank roer je even kort met een barlepel zodat je een mooie lichtoranje kleur krijgt. Schenk de cocktail uit en gebruik als garnering een sierlijke sinaasappelkrul.

PS: voor pasen vrolijk je deze cocktail op met kleurige paaseitjes.

Wil je de Orange Russian ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Caroline en Bart know their cocktails! Al jaren zijn ze samen op zoek naar de leukste cocktailrecepten om via Cocktailicious.nl met iedereen te delen. Op Cocktailicious.nl vind je alleen maar zelfgemaakt cocktails. Naast de bekende klassiekers zoals de Mojito, Caipirinha, Long Island Ice Tea en de Pornstar Martini, bedenken ze ook regelmatig eigen cocktail recepten die passen bij de tijd van het jaar. Alle cocktails hebben ze zelf gemaakt, geproefd en (goed)gekeurd voor ze op de website worden geplaatst.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook