fb
Damespraatjes Damespraatjes

Oprah Winfrey overweegt mee te doen aan presidentsverkiezingen

Oprah for president! Hoe mooi zou de wereld er dan uitzien? De Amerikaanse presentatrice, actrice en programmamaakster is al jaren ongekend populair over de hele wereld. Ze werd vooral bekend door haar talkshow met bijzondere gasten, exclusieve verhalen en het uitdelen van heel veel cadeau’s. Maar ook als actrice doet ze het waanzinnig en een aantal jaar geleden startte ze zelfs haar eigen televisiezender. 

Maar, dat is niet genoeg voor Oprah. Hoewel ze vroeger heeft aangegeven nooit voor het Amerikaans presidentschap te willen gaan, lijkt ze dat nu toch te willen heroverwegen. De winst van Donald Trump heeft er bij Winfrey zo ingehakt, dat ze het toch wel ziet zitten. In een interview met David Rubenstein zegt ze dat ze altijd dacht veel ervaring nodig te hebben om president te worden, maar dat dit na Trump’s winst wel mee lijkt te vallen. “Ik dacht altijd: ojee, ik heb niet die ervaring, ik weet niet voldoende, maar nu denk ik: Oh…” zegt Oprah in de talkshow.

Bekijk het fragment uit het interview hier!

En, wat denk jij: zal Oprah het echt doen of is ze minder serieus dan wij hopen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook