fb
Damespraatjes Damespraatjes

Opgelichte vriendinnen nemen verkoper neptickets te grazen

Ga jij ook regelmatig met je vriendinnen op pad? Dan weet je waarschijnlijk wel dat dit vaak geweldige momenten zijn! Zo wilde ook Marlie Verboom samen met haar vriendinnen naar Lowlands. Ze kochten kaartjes op internet, maar de tickets bleken nep te zijn… De vriendinnengroep werd voor maar liefst duizend euro(!) opgelicht. 

Zelf de dader pakken

Marlie en haar vriendinnen waren natuurlijk heel erg boos en verdrietig. Maar ze besloten niet bij de pakken neer te gaan zitten en  gingen zelf achter de dader aan. Uiteindelijk wisten ze haar te vinden en haar te overhandigen aan de politie.

Benieuwd naar het hele verhaal van Marlie en haar vriendinnen? Ze waren te gast bij RTL Summer Night en vertelden hier het hele verhaal!

Praat met ons mee

Vind jij dit ook zo stoer van de dames? Wij wel! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

1 reactie

charlotti -

……..Hallo,Mijn schoonmoeder had sinds 06 augustus 2013 60 000 euro op de Ivoorkust opgelicht door achtereenvolgende zendingen met W-Union en Money Gram en bewaarde de bonnen.
 Ze verkocht haar appartement voor een man en dumpte haar spaargeld. Ze was op straat met allerlei schulden en rekeningen. Toen ik het hoorde, schrok het me zo dat ik onmiddellijk contact met hem opzocht om hem te helpen.We begonnen eerst met klagen bij de gendarmerie en vervolgens bij de politie, en dat is niet alles. gaf niets. Toen ontmoetten we een Interpol-politieagent, de heer Bernard Fioles, dankzij een vriend die hem alles heeft verteld. Vanaf dat moment hielp hij ons om deze mensen op te sluiten omdat mijn schoonmoeder nog steeds contact had met haar ontvoerders, wat een voordeel was ten opzichte van hun arrestatie. Toen hadden we een afspraak met het Ivoriaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken en dankzij het bewijsmateriaal dat ze had (Ontvangen van een bevel) konden we hen overtuigen en ging alles goed, mijn schoonmoeder kreeg het equivalent terug van € 65.000,00 door de overheid inclusief compensatie en verzendkosten.
Dank u God ging alles goed, ik zou zelfs mijn ergste vijand niet wenst te gaan door middel van wat mijn moeder in het leven, het was zo wanhopig, had ze alles verloren, ca heeft een slag van geluk om te kunnen contact opnemen met M geweest Bernard heeft zijn e-mailadressen:
[email protected]
In ieder geval had ze zijn account en ging niet meer op internet, en het gaf me veel advies omdat ik niet wist dat dit soort oplichterij mogelijk was, maar ik zie dat er niets onmogelijk is op internet vooral als ik deze honderden opmerkingen zie op scamforums van welke aard dan ook. Sindsdien doe ik niets professioneel op internet behalve het volgen van het nieuws en het bespreken met mijn kennis……

Reageer ook