fb
Damespraatjes Damespraatjes

Openhartig: Jasmijn (53) heeft een affaire met de beste vriend van haar zoon

affaire vriend zoon

Relaties vind je in alle soorten en maten. Zoals mijn moeder altijd zegt: op ieder potje past een deksel. En dat geloof ik zeker! Toch zijn sommige relaties meer omstreden dan anderen, zoals ook de relatie tussen Jasmijn (53 jaar) en Pieter (23 jaar). Pieter is de beste vriend van Jasmijn’s jongste zoon Alex en de twee hebben nu ruim een jaar een spannende affaire. 

Vriendje voor Alex

“Mijn zoon Alex is altijd mijn kleintje geweest. Hij heeft twee oudere zussen en had het niet altijd makkelijk thuis. De meiden konden hem flink plagen en ze deelden eigenlijk geen interesses met elkaar. Zij speelden graag met poppen en make-up, Alex wilde naar buiten”. In de straat maakte Alex al op jonge leeftijd een vriendje: Pieter. De twee waren onafscheidelijk en gingen ook nog eens naar dezelfde basisschool. “Heel leuk voor Alex, want zo kon hij met Pieter spelen in plaats van met zijn zussen.”

Lees ook: Ik Laura nymfomane #34: een onbekende beller komt langs

Pieter en Alex gingen na hun basisschool zelfs naar dezelfde middelbare school. “Pieter en Alex hadden het altijd leuk samen. we zijn zelfs een keer met de familie van Pieter naar Italië geweest. Stonden we naast elkaar op de camping. Het was een van de leukste vakanties ooit!” Na de middelbare school gaan Alex en Pieter allebei ergens anders studeren. Alex rechten in Amsterdam, Pieter geneeskunde in Groningen.

Verjaardag

“Hoewel Alex en Pieter enorm goede vrienden waren, verloren de twee elkaar toch wat uit het oog. Ze werden allebei lid van een studentenvereniging en dat kostte tijd. Helemaal niet erg vonden ze, het was belangrijk om ook daar nieuwe vrienden te maken.” Hoewel de jongens elkaar minder vaak zagen, spraken ze elkaar zeker nog en kwamen ze steevast op elkaars verjaardag.

“Toen Alex 21 werd, gaf hij een groot diner met al zijn vrienden bij ons thuis. Hij woont natuurlijk niet meer thuis, maar het schijnt tegenwoordig traditie te zijn dat je op je 21ste verjaardag een diner met je vrienden doet. Het eten deden de mannen met elkaar, maar mijn man en ik waren meer dan welkom bij de borrel daarna.”

Helaas blijkt Jasmijn’s man voor zijn werk in het buitenland te zijn en kan hij op de avond van het feest niet meedoen. “Heel jammer, maar ik ben het gewend. Na het diner besloot ik me in mijn eentje bij de jongens te voegen en eens te kijken wie er allemaal aanwezig waren. Ik had mijn eerste glas wijn nog niet op, of ik zag hem al staan: Pieter…”

Jasmijn en Pieter raken aan de praat. Jasmijn vertelt over haar werk en Pieter over zijn studie. De wijn vloeit rijkelijk en voor ze het doorhebben, hebben ze er al een hele fles wijn doorheen gejaagd. “Het praten met Pieter was zo fijn. Hij was heel volwassen geworden en een goede gesprekspartner. Niet alleen was hij fijn om mee te praten, hij zag er ook nog eens onwijs goed uit. Geen jongentje meer.”

Enorme aantrekkingskracht

Na twee flessen wijn begon het gesprek steeds intiemer te worden. Jasmijn en Pieter voelden een seksuele aantrekkingskracht, die zo sterk was dat ze het niet eens naar elkaar hoefden uit te spreken. “Pieter had snel door dat ik me enorm tot hem aangetrokken voelde en het was duidelijk dat het gevoel wederzijds was. Hij legde zijn hand op mijn heup en fluisterde zachtjes in mijn oor dat hij mij enorm sexy vond.”

Die avond gebeurt er verder niks tussen Jasmijn en Pieter. “Ik moet er niet aan denken dat Alex iets had gezien.” Toch neemt het gevoel voor Pieter niet af en Jasmijn krijgt hem niet uit haar hoofd. Ze besluit de stoute schoenen aan te trekken en hem te bellen voor een afspraak. “Diezelfde avond stond hij al voor de deur. Mijn man zat nog steeds in het buitenland en we hebben de woonkamer niet gehaald. Pieter en ik zijn meteen de slaapkamer ingedoken en daar niet meer uitgekomen.”

Elke week contact

Sinds die avond hebben Jasmijn en Pieter elkaar bijna elke week gezien. “We spreken meestal in een hotel net buiten Groningen af. Zo worden we niet gezien door mensen uit de buurt. De affaire met Pieter is heel spannend, maar mijn gezin gaat voor. Zij mogen er absoluut niet achterkomen en zo denkt Pieter er ook over.”

Jasmijn heeft wat betreft Pieter geen verwachtingen. “Hij is jong en ik weet zeker dat hij een keer een vriendinnetje van zijn eigen leeftijd gaat vinden. Ik vind dat prima en ik snap dat. Dit is voor mij nu leuk omdat mijn man veel weg is en mijn kinderen uit huis zijn. Voor Pieter is het gewoon heel spannend om seks te hebben met een volwassen, zelfverzekerde vrouw. We weten wat we aan elkaar hebben en dat is prima.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Joris -

Psst, John, interpunctie kopen?

John -

Jasmijn geeft niet hoor gewoon lekker genieten je weet ook niet wat je man doet als die zo lang weg is ik ben ook soms een paar maanden van huis en Ik heb met mijn vrouw daar over gesproken en ik kan wel tijd zonder sex maar als ik het niet meer uit houd laat ik ook een escort dame komen en mijn vrouw zoekt ook iemand op alleen voor de sex en als ik dan thuis kom genieten we weer lekker van elkaar en zijn we weer blij en super geil op elkaar

Reageer ook