fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op zoek naar geluk in je werk: de winnaars

Op een dag ontdekte Itamar Sharon dat hij een Happyholic was. Hij wilde graag met plezier naar zijn werk gaan, en op zondagavond het gevoel hebben dat er weer een leuke week vol uitdagingen te wachten stond. ‘Dan kom ik maandagochtend moeiteloos mijn bed uit.’ Dus nam hij ontslag en begon voor zichzelf. Hij helpt nu andere bedrijven om happyholics te vinden en te houden.

Happyholics zijn mensen die gemotiveerd worden door leuk werk en fijne collega’s en die hun werk zien als verlengstuk van hun privéleven. Voor een bonus of een leaseauto komen ze niet naar je organisatie. Komt dat je bekend voor? Waarschijnlijk ben jij geboren tussen 1985 en 2000? Want deze generatie Y zet daarin de trend. Happyholics hechten meer dan hun voorgangers aan werksfeer, sympathieke collega’s en een motiverende leiding. Ze zijn op zoek naar zingeving, geluk en waardering.

Happy-holics-Itamar Sharon-cover

Itamar: ‘Natuurlijk profiteren organisaties ook van deze nieuwe medewerkers: gelukkige werknemers zijn namelijk betrokken, creatiever én productiever.’

In zijn boek Happyholics beschrijft Itamar Sharon wat organisaties en managers eraan kunnen doen om happyholics tevreden te stellen. Het gaat dan vooral om persoonlijk contact, waardering, vrijheid, zingeving en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij meer happyholics in je organisatie? Of ben je een happyholic en wil je je baas leren om zich meer te richten op wat happyholics belangrijk vinden? Dit is je kans. Damespraatjes mag 3 exemplaren van Happyholics, leidinggeven aan mensen die het niet doen voor de poen verloten.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Mieke Schepens
  • Etta Versteeven
  • Linda Moers

Van harte gefeliciteerd. Het boek zal door Uitgeverij Haystack naar jullie toe worden gestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen? BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Anneliese -

Gefeliciteerd.

Groetjes Anneliese

Mieke Schepens -

Sandra, ik zie dat ik gewonnen heb. Hartstikke fijn! Ik laat zeker weten wat ik er van vond.
Warme groet, Mieke

Itamar Sharon -

Gefeliciteerd allen! Hoop dat jullie het boek met veel plezier lezen!

Als jullie opmerkingen of vragen hebben over het boek kun je altijd contact opnemen via de website (www.happyholics.com).

Mieke Schepens -

Ik ben van nature een happyholic maar heb me niet altijd gewaardeerd gevoeld. Ben benieuwd of er tips in staan die dat hadden kunnen veranderen.

sandra -

Hoi Mieke, ben ik ook heel benieuwd naar. Mocht je het boekje ooit in handen krijgen, laat je het me dan even weten? Groetjes van Sandra van damespraatjes.test

Reageer ook