fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ook zo klaar met het Nederlandse weer? Ontdek Curaçao!

Gelukkig beginnen de dagen al weer langer te worden, maar ik verlang enorm naar de zomer. Winter in Nederland: ’s ochtends op weg naar je werkt lijkt het wel een mistige horrorfilm en ’s avonds terug naar huis spoelt de regen je bijna van de weg. Oranje boven!

Dat het in Nederland geen lekker weer is, mag de pret niet drukken. Het verhaal gaat dat wij aan de overkant van de Atlantische nog een stukje Koninkrijk der Nederlanden hebben: Curaçao! Ook al vind je op Curaçao nog veel Nederlandse invloeden, het eiland blijft real different.

Villa met privé zwembad
Wacht dacht je van lekker luieren in een villa met privé zwembad? Of lig je liever op het hippe strand van Jan Thiel, onze gasten hebben gratis toegang tot dit strand. Uitgebreid dineren op je eigen veranda met zeezicht? Vanuit een centraal gelegen plek Curaçao ontdekken?

Luxe resort Boca Gentil biedt de meest luxe vakantie villa’s van Curaçao aan. ‘Villa Gentil’ is één van deze goed uitgeruste vakantiewoningen gelegen op Boca Gentil. De villa ligt niet alleen bij het strand met hippe beachclubs, maar ook vlakbij boetiekjes, Sports and Healthclub The Challenge, een supermarkt en een stijlvol casino.

Veiligheid
De beveiliging op Boca Gentil is goed geregeld. De gehele buurt (waar meer hotels en vakantieparken gelegen zijn) wordt 24 uur per dag door een professioneel security bedrijf beveiligd. Om Boca Gentil op te komen is een speciale eigenaren- of bezoekerspas vereist. Het huis beschikt over een alarmsysteem.

Villa Gentil
Villa Gentil is van alle gemakken voorzien. Hier de specificaties op een rijtje:

  • 8-persoons villa (4 slaapkamers)
  • 2 badkamers
  • Wasmachine
  • Grote veranda met zeezicht
  • Privé zwembad
  • Luxe keuken met onder andere een Amerikaanse ijskast, vaatwasser en Nespresso koffiezetapparaat
  • Lounge gedeelte op veranda

Meer informatie en boeken?
Direct een vakantie in Villa Gentil op luxe resort Boca Gentil boeken? Of nog even rondsnuffelen op de website en vast in de sfeer komen? Neem een kijkje op www.villagentil.com

Reageer ook