fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ontdek winters Utrecht

Overal lichtjes, een dik pak sneeuw en veel warmte binnen.. de feestdagen hebben iets magisch. Wat is er nou leuker dan met volle teugen van deze magie genieten? Helemaal niks! Maar hoe doe je dat nou, genieten van de magie van de winter? Damespraatjes heeft een leuk programma opgesteld voor een magische winterdag in Utrecht met het hele gezin.

09.00 – 10.00 Pak de trein of de auto naar centraal gelegen Utrecht.

10.00 – 12.00 Zin in Kerst. Beleef het Kerstverhaal. In een intieme huiskamer lezen bekende Utrechters en bekende Nederlanders het kerstverhaal voor. Dit wordt georganiseerd door het Museum Catherijneconvent.

12.00 – 14.00 Bezoek het Spoorwegmuseum. In het Winter station kan je schaatsen in een gezellige sfeer tussen de treinen!

14.00 – 18.00 Nog niet geslaagd voor alle kerstcadeautjes, of gewoon nog even lekker verder winkelen? Het centrum van Utrecht biedt honderden winkels in de sfeervol verlichte straten. Maar, pak ook je rust en drink een kop warme chocolademelk met slagroom in één van de gezellige restaurantjes en cafétjes.

18.00 – 20.00 Na een drukke dag van winkelen, musea bezoeken en genieten van de stad gaat er niets boven een warme winterse maaltijd. Zoek een gezellig restaurantje aan de gracht en genieten maar!

20.00 – 21.00 In december en januari vindt de speciale Lichtjes kijken op de Domtoren plaats. Kijk uit over de romantisch verlichtte stad.

21.00 – 22.00 Richting huis. Lekker nagenieten van een geweldige dag! Of toch ergens een leuk hotel of B&B boeken en de volgende dag het kerstcircus bezoeken?

Zelf ontdekken

Dit programma handteren, of zelf zoiets samenstellen? Kijk op http://www.bezoek-utrecht.nl/winterutrecht voor veel inspiratie! Ook kun je gebruik maken van de Utrecht City Guide App, download hem hier: http://www.bezoek-utrecht.nl/event/utrecht-city-guide-app

1 reactie

Kristin -

Super leuk dagje…

Reageer ook