fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ontdek je Perfect-match en win een Power Couple

Het lijkt of de wekker iedere dag eerder afgaat. Je had best nog een paar uurtjes langer willen blijven liggen, maar de tijd wordt onverbiddelijk weergegeven op de display van je wekker: 07:15. Echt tijd om op te staan dus. Je springt onder de douche en begint toch weer vrolijk aan de dag. De energie stroomt je lichaam al weer in en je hebt echt zin in vandaag! Alleen je huid kan nog wel een oppepper gebruiken, maar wat moet je gebruiken voor een “frisse ochtendlook”?

Clinique Power Couple

Nu hoorde ik dat Clinique voor elke huidzorg een Power Couple op maat heeft. Of het nu gaat om oplossingen voor pigmentvlekjes, huidveroudering, puistjes, een doffe huidteint of voor roodheid bijvoorbeeld, En voor een stralende huid, echt wat voor mij dus. Combineer het juiste huidverzorgingsproduct met de perfecte foundation, beide op maat van jouw huidzorg en huidtype. Je kunt aan de hand van een aantal korte vragen over je huidtype en verzorging je “perfect match” ontdekken.

Win een Power Couple op maat

Ga naar de site van Clinique en vind je perfect match. Clinique geeft gedurende de campagne 10 power-couples-op-maat weg aan enkele “lucky winners”! Doe mee!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook