fb
Damespraatjes Damespraatjes

Online spellen voor de Nintendo kopen? Dat doe je zo!

Urenlang konden wij vroeger spelen op onze Nintendo Wii. Het Mario Kart spel (met bijbehorend stuur) was onze favoriet. Door middel van een strak speelschema wisten we precies wie waneer mocht spelen en vooral wanneer de beurt van de ander was afgelopen. Voorkwam dat ruzies? Niet echt. Want we wilden zo graag! 

Bier drinken

Toen ik uit huis ging om samen met andere studenten te gaan wonen, hadden we ook daar een Nintendo. Geen Wii zoals thuis, maar een ouderwetse GameCube. Ook hierop speelden we Mario Kart en ook hier hadden we ruzie over wie er aan de beurt was. Het enige verschil: de verliezer moest een glas bier leegdrinken.

Tegenwoordig is er veel veranderd. Ik woon niet meer op kamers, speel geen bierspelletjes meer (nou ja, minder vaak dan) en voor de spellen voor op de Nintendo hoef je niet meer naar de winkel. Deze kan je tegenwoordig direct op je Nintendo downloaden en meteen lekker spelen.

Online spellen kopen en betalen

Het betalen van deze online spellen, kan onder andere via Nintendo eshop Card. Met deze tegoedkaarten kan je een saldo opbouwen of meteen lekker alles uitgeven. Denk hierbij aan het kopen van een spel, maar ook voor het doen van eventuele aankopen in een spel. Bang dat jouw kinderen zonder jouw toestemming downloaden, hoef je niet te zijn. Je kunt namelijk makkelijk een kinderslot aanzetten, waarmee je als ouder toezicht kunt houden. Heel fijn!

De kaarten kan je met verschillende tegoeden kopen. Na aankoop is het tegoed onbeperkt houdbaar. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan een kind dat een Nintendo voor zijn/haar verjaardag heeft gekregen. En hebben jouw kinderen een Nintendo? Dan zou je kunnen voorstellen het zakgeld één keer per jaar uit te keren in de vorm van een Nintendo eshop Card. Zo hebben ze direct inzicht in wat zo’n spel nou eigenlijk kost.

Hoe doen jullie dit?

Hebben jouw kinderen een Nintendo speelcomputer? Hoe doen zij het nu met een aanschaffen van spellen? En sparen ze hier zelf voor, of kopen jullie dit? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook