fb
Damespraatjes Damespraatjes

Oma’s Huishoudtip: Zo verwijder je haren van je vloerbedekking en vloerkleed

Eén van de dingen waar ik zelf meer dan tevreden mee ben, is mijn haar. Het is lang, blond en lekker dik. Het kost wat tijd om het droog te krijgen na het douchen, maar aan styling hoef ik verder weinig te doen. Wat helaas wel een nadeel van mijn haar is, is dat je het ook overal terugvindt. Op onze houten vloer in de keuken en woonkamer is dit geen probleem, dit zuig je makkelijk op met de stofzuiger. In onze slaapkamer is het wél een probleem, hier ligt namelijk vloerbedekking. Ik ging op zoek naar een manier om het makkelijk te verwijderen. Oma’s Huishoudtip: Zo verwijder je haren van je vloerbedekking en vloerkleed 

Oma’s Huishoudtip: Zo verwijder je haren van je vloerbedekking en vloerkleed

Deze tip is zo simpel, maar toch is het me niet gelukt om hier zelf op te komen. Haha! Je kunt haren op vloerbedekking of vloerkleden makkelijk verwijderen door er met een rubberen kappersbezem of een rubberen raamwisser overheen te gaan. Zoals je misschien wel hebt gemerkt lukt het met een stofzuiger zo goed als niet. Deze oplossing daarentegen wel!

Weet jij nog meer goede manieren hoe je dit probleem kunt oplossen? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel! Heb je nog andere goede huishoudtips? Ook daar zijn we heel erg benieuwd naar! Laat ze achter in de comments, vinden we altijd heel leuk om te lezen. Werkt deze tip niet voor jou? Ook dat horen we altijd graag van je.

Nieuwe tips? Graag!

Volgende week woensdag publiceren we om 9 uur weer een handige nieuwe tip! Is er een vervelend huishoudelijk klusje waar jij graag een tip voor wil? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel en wij gaan voor jou op zoek naar de beste manier! Heb jij handige tips die je met ons wilt delen? Laat ze zeker weten achter onder dit artikel, zo helpen we elkaar en wordt het huishouden doen een stukje makkelijker (en wellicht zelfs wat leuker).

Afbeelding: Pexels – Josh Sorenson

Reageer ook