fb
Damespraatjes Damespraatjes

Oh no: Deze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix

Raar maar waar: sinds de uitbraak van het corona-virus in Nederland en alle bijbehorende maatregelen, kijk ik minder Netflix dan ooit. Deels komt dit door het heerlijke weer van de afgelopen dagen (we zitten vooral veel in de tuin met een boekje), maar deels merk ik dat ik er gewoon niet zo veel behoefte aan heb. Dat dit ook anders kan, blijkt wel uit verhalen die ik van anderen hoor. Bingen, series in één weekend helemaal kijken en filmmarathons totdat ze erbij neervallen. Netflix draait overuren!

De timing dat Netflix er dan ook binnenkort een aantal top-titels af gaat gooien, is op z’n zachtst gezegd ‘ongelukkig’. De streamingsdienst doet dit niet zonder reden: alles draait om rechten en afspraken. Zo nu en dan verdwijnen er dus super populaire films en series…

Wat verdwijnt er? 

Onder meer A Street Cat Named Bob, Kick Ass 2, Billy Elliot, Jaws, Love Actually en Insidious: The Last Key, zijn binnenkort niet meer te zien. Maar ook Pretty Little Liars en Sherk zijn nog maar even te zien. Wil jij een of meer van deze titels nog zien? Dan is het verstandig het vandaag nog op een bingen te zetten!

Nieuw aanbod

In shock om het verdwijnen van deze films en series? Snappen we! Maar vergeet niet dat Netflix er ook heel veel nieuw materiaal opzet! Geen reden tot paniek dus, er zal genoeg te zien zijn. Op deze manier kom jij de quarantaine echt wel door 😉

Had jij een van deze titels nog op je kijklijstje staan? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook