fb
Damespraatjes Damespraatjes

Oehlala! Gordon Ramsay plaatst zwembroekfoto op Instagram en mensen weten niet wat ze zien

“Vertrouw nooit een slanke kok” vertelde iemand mij ooit. Ik kon het daar op dat moment alleen maar mee eens zijn. Hoe kon iemand die de hele dag bezig is met eten, slank zijn? Zo is er een heel lijstje koks die precies aan dit signalement voldoen. ‘Fatshamen’ doen we natuurlijk niet op Damespraatjes, maar ik denk dat iedereen wel een paar topkoks met een maatje meer kan opnoemen. Risico van het vak, zullen we maar zeggen 😉 

Wauw

Dat het ook heel anders kan, toont topchef Gordon Ramsay aan. ’s Werelds meest gevreesde chef is niet alleen slank, maar blijkt ook nog eens topfit te zijn. Na een van zijn laatste foto’s op Instagram weten mensen niet wat ze zien.

Triathlon

Wauw, wat een mooi afgetraind lichaam! Dit heeft hij natuurlijk niet gekregen door zijn werk als kok, maar heeft het te danken aan de triathlons waar hij voor traint. Zo zie je maar: zelfs de hele dag met eten bezig zijn, is geen reden om te zwaar te worden.

Beetje jaloers

Gordon, super knap! Stiekem ben ik best jaloers op dat afgetrainde lijf. Zelf doe ik binnenkort ook mee aan het traithlon, maar het is wel duidelijk dat ik het tegen Gordon zou afleggen.

Beeld: Francesco Ungaro

Reageer ook