fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nog geen plannen op Koningsdag? Hier 5 leuke ideeën!

Heb jij al plannen voor Koningsdag? Zelf heb ik echt geen idee wat ik ga doen! Ook lijkt het wel of geen van mijn vrienden een heel strak plan heeft. Maar, er moet natuurlijk wel iets leuks bedacht worden. Vandaar dat ik 5 leuke Koningsdag activiteiten op een rijtje heb gezet. Voor mensen zoals ik en misschien wel zoals jij. 

 1. Maak Oranje tompoucen 

Jummie, een tompouce. Mij kan je ervoor wakker maken. En niet alleen voor het eten, ook het maken is heel erg leuk. Kijk hier voor een lekker recept!

2. Een rommelmarkt-outfit samenstellen voor minder dan € 10,00

Alleen maar troep op de rommelmarkt? Echt niet! Met een beetje creativiteit kan je heel veel leuke outfits samenstellen. Stel voor jezelf het doel om voor minder dan € 10,00 een outfit samen te stellen. Dan zijn zowel jij als je portemonnee aan het einde van de dag blij!

3. Ga naar de kermis

Dit staat hoog op mijn lijstje, vooral omdat er momenteel in Amsterdam een kermis is. Bijna elke dag fiets ik langs, maar ik stap bijna nooit af om even rond te kijken. Tijdens Koningsdag zijn de kermissen duurder dan normaal, dus let daar wel op!

Bekijk deze website om te zien waar tijdens Koningsdag kermissen zijn.

4. Huur een boot en vaar door de Amsterdamse grachten

Vooral met lekker weer is dit een geweldig idee. Heerlijk dobberen tussen alle gezellige bootjes. Neem je eigen koelbox, hapjes en muziek mee. Een geweldige dag gegarandeerd. Wees er wel op tijd bij met het huren of lenen van een boot, je zult niet de enige zijn met dit plan.

5. Bezoek een festival

Misschien niet heel origineel, maar wel heel leuk! Naast de grote festivals waar je vaak voor moet betalen, zijn er ook veel gratis festivals. Voor een overzicht kun je kijken op de Koningsdag pagina van Festivalinfo.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook