fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nivea Onder de Douche Body Lotion: super handig!

Hoe lang ben jij ’s ochtends bezig met douchen, aankleden, ontbijten, makeuppen, haar stylen en spullen pakken? Ik één uur en 15 minuten. Dit is alleen één uur en 15 minuten als de Qooker het doet, de conditioner flacon niet leeg is, het tandpastadopje makkelijk opengaat, er niet teveel klitten in mijn haar zitten, het pak muesli open is, mijn kleding netjes in mijn kast hangt én ik geen bodylotion opsmeer. Want, net als 70 procent van de Nederlandse vrouwen heb ook ik daar geen tijd voor.

Meestal zeggen mensen: “daar moet je tijd voor maken!” Alsof ik tijd wil maken voor bodylotion?! Als ik dan een keer besluit tijd te maken, doe ik dit wel om wat leuks met vrienden af te spreken of om ongegeneerd een uur lang in de H&M te staan. Dat is pas tijd maken!

Maar, eens in de zoveel tijd voel ik dat mijn huid begint te trekken, zich onzuiverheden voordoen en dat ik minder lekker in mijn vel zit. Had ik nou maar tijd gemaakt voor bodylotion… De maak-tijd-voor-je-bodylotion-struggle speelde zich nu al jaren af. Totdat ik op TV de reclame van de nieuwe Nivea Onder de Douche Bodylotion. Dat bespaart een hoop tijd!

Hoe werkt het?

  1. Spoel je douchegel af
  2. Breng de lotion aan
  3. Spoel af
  4. Droog je af

Hoe handig is dat?! Ik vind het niet alleen handig, het ruikt ook super lekker en maakt mijn huid zacht.

Bekijk hier de Nivea Onder De Douche Bodylotion 

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Pingback: home beauty tips

mherbig -

test

Reageer ook