fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de nieuwe roman van Cathy Kelly

Iedere keer als Cathy Kelly met een nieuw boek komt klinkt er gejuich op de redactie van Damespraatjes. Heerlijk, ons zelf lekker onderdompelen in de romantische, o zo heerlijk Ierse verhalen. En daarom zijn we helemaal blij dat we maar liefst VIJF exemplaren van Het hart van een vrouw mogen weggeven aan onze lezeressen. Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Het hart van een vrouw

Michael en Katy gaan trouwen. Iedereen in het Ierse Bridgefort kijkt opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens.Leila, Katy’s beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten. Grace, Michaels moeder, is al vijftien jaar gescheiden. Toch twijfelt ze nog steeds over de beslissingen die ze destijds heeft genomen. En Vonnie, eigenaresse van Natural Cake, stort zich met hart en ziel op de bruidstaart om zo haar eigen verdriet achter zich te laten en haar nieuwe relatie een kans te geven – voor zichzelf maar ook voor haar jonge zoon.

Cathy-Kelly-Barry-McCall-
Cathy Kelly

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jouDan komt alles goedHet huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Marloes van Zon
  • Tineke Zandvliet-Ploegstra
  • Lieke Meulenbroek
  • Willemine Smidt
  • Nerissa van Maurik

Van harte gefeliciteerd. Door de vakantie kan het zijn dat de verzending van de boeken iets vertraagd zal zijn. Onze excuses daarvoor.

Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen? Kijk dan hier: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Tineke -

Hartelijk dank, daar ben ik enorm blij mee! Heerlijk vooruitzicht nu mijn vakantie bijna begint!

nerissa van maurik -

DANK JE WEL ♥♥♥

irene niec -

Graag doe ik mee voor dit mooie boek.

vanesa -

Ingevuld en verstuurd ben benieuwd naar deze schrijfster. En verhaallijn.

Reageer ook