fb
Damespraatjes Damespraatjes

Niet te veel make-up smeren, maar er wél gezond en stralend uitzien? Het kan met deze producten!

Ben jij ook het type dat er wel gezond en stralend uit wil zien, maar niet met dikke lagen make-up de deur uitwil? Dan ben je helemaal zoals ik! Ik ben een fan van de natuurlijke look, maar vind het wel leuk dat mensen kunnen zien dat ik mijn best heb gedaan om er verzorgd uit te zien. Gelukkig kan dat en hier heb je niet veel producten voor nodig. Ik heb lekker een middagje rondgesnuffeld op de website van Douglas en stelde het volgende lijstje samen. Hopelijk heb jij hier ook wat aan.

  1. Mascara

Een laagje mascara geeft je ogen in één klap een hele frisse uitstraling. Je hoeft hierbij echt niet los te gaan met drie of vier lagen, één of twee laagjes zijn voldoende om er wakker uit te zien. Je wimpers lijken er direct langer door en het zorgt voor een goed verzorgde uitstraling.

  1. Wenkbrauwgel 

Waar we een aantal jaar geleden onze wenkbrauwen zo dun mogelijk weg-epileerden, mogen ze er nu weer zijn. En dat is fijn, want een krachtige brow zorgt voor een sterke uitstraling. Je kan natuurlijk je wenkbrauwen aanzetten door gebruik te maken van een wenkbrauwpotlood of -poeder, maar als je voor snel en luchtig gaat, kan je ook alleen voor een laagje (getinte) wenkbrauwgel kiezen. Dit geeft een prachtig verzorgd en fris effect.

3. Concealer

Houd jij ook helemaal niet van dikke lagen ‘plamuur’? Dan laat je de foundation lekker achterwege! Wil je wel wat oneffenheden camoufleren of je wallen wat wegwerken? Dan kan je voor een concealer kiezen en deze alleen gebruiken op de plekjes waar jij het nodig hebt. Zo voorkom je dat enorme ‘plamuur-effect-‘, maar ziet je huid er wel egaal en verzorgd uit.

4. Highlighter

Dit is één van mijn favoriete producten: highlighter! Door een klein beetje highlighter op de jukbeenderen, je bovenlip, onder je wenkbrauwen en het puntje van je neus aan te brengen zie je er direct stralend uit. Het is tegenwoordig een mega trend om flink los te gaan met het glimmende poeder, maar ook een subtiele portie highlighter is heel mooi. Gewoon even kijken wat bij je past!

5. Lippenstift

Tot slot: een laagje lippenstift is een prachtige final touch. Kies je liever niet voor een knalkleur, maar wil je wel nét dat beetje extra verzorging uitstralen? Dan is een nude lippenstift in de kleur van jouw eigen lippen prachtig. Heel natuurlijk, niet too much en toch super fris.

Helemaal zonder make-up

Het is ook heerlijk om soms een dagje helemaal zonder make-up door het leven te gaan. De dag starten met een plens koud water met een goede dagcrème zijn dan al voldoende.

Wat zijn jouw favoriete producten voor een natuurlijke look? Praat met ons mee in de comments onder dit aritkel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook