fb
Damespraatjes Damespraatjes

Niet alleen maar op de bank zitten tijdens de kerst? Damespraatjes geeft tips

Er zijn weinig dagen waarop je zoveel eet en samen met familie bent als tijdens de kerst. Samen genieten van hemelse maaltijden, leuke films en elkaars gezelschap staat deze dagen centraal. Maar, na tien koppen warme chocolademelk op de bank zijn jullie vast wel toe aan wat anders! Damespraatjes geeft een paar leuke tips!

521689_10151364903318649_169087454_n

Maak een mooie fietstocht of wandeling. Als je veel binnen zit en constant wat lekkers in je mond hebt kan je je na een tijdje energieloos gaan voelen. Doorbreek die zit-sleur en ga eropuit! Neem eens een kijkje op www.natuurmonumenten.nl om te ontdekken wat voor moois de natuur bij jou in de buurt in petto heeft.

Schermafbeelding 2013-12-18 om 16.55.35

Niet alle kinderen weten wat het is, maar dat maakt het niet minder leuk: sjoelen! Pak die grote houten bak er weer eens bij en leg die kids uit hoe jullie dit vroeger speelden. Urenlang sjoelplezier gegarandeerd! Geen sjoelbak in huis? Kijk eens op www.bol.com en  schaf er snel een aan voor onder de kerstboom.

Dusseldorf

Zijn jullie al weleens naar een kerstmarkt geweest? Urenlang struinen lang romantische kraampjes, verse glühwein drinken en soms zelfs schaatsen. Het bezoeken van één van deze vele markten krijgt iedereen in kerststemming. Kijk op www.kerstmarkten.nl om een leuke markt uit te zoeken.

127
Baan op de foto: Flevonice 

IJs of niet, schaatsen kan bijna altijd! Zoek een leuke ijsbaan in de buurt op en maak er een gezellig middagje uit van. Als je later thuiskomt heb je die kop warme choco of glühwein meer dan verdiend. Kijk hier voor een lijst met kunstijsbanen. Check wel even de openingstijden, niet alle banen zijn geopend met kerst. Heb je nog geen schaatsen? Kijk dan even hier.

Schermafbeelding 2013-12-18 om 17.18.10

Nog een ijskoude tip: bezoek een Disney on Ice show met de kinderen. Disney on Ice: Worlds of Fantasy is een vrolijke show met al je favoriete Disneyfiguren. Kijk hier voor meer informatie en kaarten.

Nou, als je nu nog niet weet hoe je de kerstdagen gezellig doorkomt, weten wij het ook niet meer. Hebben jullie nog leuke tips om de kerst-sleur tegen te gaan? Wij willen ze graag horen!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook