fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nespresso in de kleur van de liefde

Het uitkiezen van een geschenk voor Valentijnsdag is niet altijd eenvoudig. Misschien biedt Nespresso de oplossing voor jouw Valentijn! Binnen het assortiment van Nespresso zijn er diverse producten te vinden in de kleur van de liefde. Verras je Valentijn met een rode Pixie machine, kopjes, melkopschuimer of Grand Cru. Zo drink je niet alleen op 14 februari, maar ook daarna koffie met liefde.

Nespresso als Valentijngeschenk

Nespresso koffie drink je in Valentijnstijl uit de dieprode roestvrijstalen Decaffeinato kopjes van de Pixie lijn. Deze mooi vormgegeven kopjes geven een extra dimensie aan het drinken van iedere Grand Cru. In dezelfde lijn vind je ook de rode Pixie Carmine. Deze Pixie machine sleepte recent de ‘red dot design award’ in de wacht en is niet alleen mooi qua design, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Is jouw Valentijn liefhebber van melkrecepten? Kies dan voor deAeroccino 3 Red, in trendy retrostijl. Hiermee maak je in een handomdraai warme, opgeklopte melk.

Wil je het Valentijngevoel compleet maken? Kies dan voor de Decaffeinato Grand Cru in een rode capsuleDeze koffie bestaat uit een licht gebrande melange van Zuid-Amerikaanse Arabica’s, versterkt door een vleugje Robusta. De espresso is herkenbaar door een mooie noot van rode vruchten.

De Pixie kopjes hebben een verkoopadviesprijs van € 21 en de Pixie machine is beschikbaar voor € 149. Liefhebbers van melkrecepten die kiezen voor de Aeroccino 3 Red betalen € 70. Alle Nespresso producten zijn online te bestellen of te koop via één van de Nespresso Boutiques.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook