fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nena: “Mijn man ging met een tandenborstel in zijn anus naar het ziekenhuis en kwam thuis met een stoma’

Ongelukken tussen de lakens gebeuren vaker dan je denkt. Mensen lopen er alleen niet graag mee te koop. Nena (48) weet daar alles van. Toen zij aan het werk was, kreeg ze een paniekerig telefoontje van haar man. Hij had een elektrische tandenborstel in zijn anus gestopt en kreeg het ding er niet meer uit. “Ik hoor de wanhoop in zijn stem toen hij zei: ‘Please Nena, help me!’

De schaamte bij Nena begon al na het ophangen van de telefoon. Haar collega keek haar vragend aan. “Wat moest ik zeggen? Jan zit thuis met een Oral B-tandenborstel in zijn gat? Ik verzon de smoes dat mijn moeder niet lekker was geworden en dat ik gelijk naar haar toe moest.” Ze sjeesde naar huis en trof Jan bijna huilend in de woonkamer aan. Voordat ze naar de Spoedeisende Hulp zouden gaan, wilde Nena weten wat er was gebeurd. “Jan had een vrije dag en had naar porno gekeken. Ik wist dat hij dat vaker deed. Hij was heel geil geworden en voor extra stimulatie had hij zijn elektrische tandenborstel gepakt en die in zijn anus gestopt. Het ding was erin gefloept en Jan kreeg ‘m er niet meer uit.” Toen Jan vroeg of Nena het wilde proberen, was ze resoluut. “Geen haar op mijn hoofd. Ik houd helemaal niet van anale seks, ik vind het smerig. En ik had echt niet de behoefte om in Jans zijn anus te graven naar de tandenborstel.”

Smoes verzinnen

Ze rijden naar de eerste hulp en Jan is van plan een smoesje te verzinnen. “Ik zei dat hij gewoon moest zeggen wat er was gebeurd. Alsof het aannemelijk zou zijn dat hij was uitgegleden in de badkamer en precies met zijn kont op de elektrische tandenborstel was gevallen. Dat gelooft toch geen enkele arts.”

Darmen ernstig beschadigd

Nadat Jan de assistente vertelt wat er met hem aan de hand is, wordt hij snel geholpen. Een arts onderzoekt hem en dan komt het hoge woord eruit: Jan heeft de elektrische tandenborstel zonder opzetborsteltje ingebracht. Het roterende puntje heeft zijn darmen ernstig beschadigd. “Met open mond luisterde ik naar de arts. Het drong maar nauwelijks tot me door wat hij zei. Een stoma? He?! Mijn man?”

Jan moet een stoma

De arts had geknikt. Zei dat het sowieso geen goed idee is een elektrische tandenborstel als vibrator te gebruiken, maar zonder opzetborstel is funest. “Ik kon wel huilen. Hoe gingen we familie en vrienden uitleggen dat Jan opeens een stoma had? Ik zag het al voor me, op de koffie bij mijn ouders. “Goh mam, ik moet je wat vertellen. Wat Jan nou is overkomen…. hij stak een tandenborstel in zijn anus en nu heeft hij een stoma. Dat kan toch niet! Jan keek me met tranen in zijn ogen aan. Ik had aan één kant zo te doen met hem, maar aan de andere kant dacht ik: wat een ongelooflijk ei ben je ook. Hoe verzin je het? En dan vond hij mij altijd preuts en voorzichtig in de seks. Ja, dat raadt je de koekoek, hiermee kun je toch niet bij je vrienden en familie aankomen?”

Lees ook: “Ik wil graag anale seks, maar mijn vriend vindt het vies”

Jan is depressief

Jan heeft zich ziek gemeld sinds het voorval en dreigt in een depressie te vallen. De wond van het dichtnaaien van zijn anus geneest slecht en Jan heeft moeite met zijn stoma. Nena trekt het nauwelijks meer. “Aan seks moet hij niet denken, terwijl ik wel zin heb. Ik word gek van hem, hij staart maar uit het raam, vindt zichzelf reuzezielig en weet niet hoe hij het moet vertellen aan de omgeving. Er is nog maar een aantal vrienden die weet wat er is gebeurd. Als er niets verandert, vertrek ik.  Ik heb er zo geen zin meer in. Of zijn seksdrive terugkomt is niet te zeggen, maar ik wil daar niet op wachten.”

Wat vind jij? Heeft Nena gelijk? Moet ze inderdaad Jan verlaten? Het is tenslotte zijn eigen domme schuld. Of vind je dat ze hem juist moet helpen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

6 reacties

Stef -

Ik vind die Nena niet bepaald aardig over haar man. Alsof hij een misdrijf heeft begaan! Dat is niet zo, hij heeft seks met zichzelf gehad en dat is fout gelopen. HIJ is daar het slachtoffer van en niet zijn vrouw. Ze zou hem moeten steunen.

PS
@redactie Waarom heet Jan opeens Jans? Er staat “Jans zijn anus” maar bedoeld wordt natuurlijk “Jans anus” (of het lelijke “Jan zijn anus”).

Flip Fluitketel -

Ik vraag me af of jan nog steeds dezelfde tandenborstel gebruikt bij het tanden poetsen. Jammer dat dit niet uitgelegd word in het artikel.

Anoniem -

Wat sneu, en idd dom. Maar ja hè, mensen doen domme dingen. En denken niet helder na moment suprême….dus?! De schade is lichamelijk al enorm, waarom geestelijk ook nog inwrijven. Zijn enige fout is dat het een dom ongeluk is. Zijn veel ongelukjes overigens. Niet nagedacht, heel menselijk dus.
Ik zou zeggen dat er iets in z’n darmen gevonden is wat er niet hoorde en gelukkig volledig verwijderd maar helaas er een stom aan over gehouden. Sterkte!!

Jet -

Wat een bizar verhaal!
Waren jullie al uitgekeken op elkaar of was er niets aan de hand?
In het laatste geval is het denk wel handig om te blijven praten en het veel tijd te geven. Ik kan me voorstellen dat hij er kapot van is…
Net wat Stijn schrijft, het zou zeker heel mooi zijn dat hij het uiteindelijk met zelfspot zou kunnen vertellen.
Dan is het geaccepteerd.
Maar persoonlijk denk ik dat dat heel erg moeilijk wordt.

Je schrijft dat je wel zin hebt in sex met hem maar hij er nog niet aan toe is.
Maar heb je zelf wel zin in sex met hem? Ik denk dat je je zelf dat moet afvragen om te kijken waar het daadwerkelijk aan ligt.

Het is heel dubbel, dat snap ik maar al te goed…. is het dan schaamte? Schaam je je voor hem en stoot dat jou af wat hij heeft gedaan?
Valt hij ook op mannen? Dat zijn allerlei vragen die mij te binnen zouden schieten.
Misschien durft hij er niet voor uit te komen maar is het heel ver weg wel zo? Of bi-seksueel?
Zo niet dan moet je je zelf afvragen of jij het wel kan accepteren.
En hem helpen,….ja hem bijstaan maar dat deed je al, hij moet uiteindelijk uit het zelfmedelijden verhaal stappen en proberen het een andere draai te geven.
Ik zou het niet aan iedereen willen vertellen. Is dat nodig? Kun je het nog redelijk verbergen? Geen idee.

Heel veel sterkte met je keuze!

A.H.1945 -

Dit verhaal is heel erg herkenbaar!
Ik had onlangs een soort gelijke situatie meegemaakt met mijn partner.
Fijn dat hier zo open over gerpraat kan worden.

Ik vind dat ze Jan maar moet helpen, want je wilt natuurlijk wel genoeg ruimte maken om een tweede Oral Anus erbij te duwen.

Groetjes A.H

Stijn -

Jeetje wat een heftig verhaal!
Erg bijzonder om te lezen dat een opgewonden moment tot zulke domme beslissingen kan leiden met deze extreme consequenties.

Opzich kan ik best begrijpen dat Jan hier depressief van wordt, ik denk dat openheid en je eigen stomheid accepteren het belangrijkste is. Als je lachend op een feestje kunt vertellen dat je ooit een tandenborstel in je kont hebt gestoken en daarom nu een stoma hebt dan heb je het goed verwerkt. Maarja zo iets kost tijd. Iemand verlaten omdat hij iets stoms gedaan heeft kan ik mij niet voorstellen, er moet toch wel wat anders mis zijn lijkt mij. Als iemand zich een maand depressief voelt ga je niet gelijk weg lijkt mij of jullie relatie moet nog erg pril zijn.

PS: Hoezo reageert hier niemand op maar reageren er wel 52 mensen op een lullige win actie! Dit verhaal verdient meer aandacht!

Reageer ook