fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nachtmerrie: Moeder zoekt getuigen na ernstige mishandeling zoon

Als moeder is er niks ergers dan je kind ongelukkig of in pijn te zien. Als mijn dochter haar hoofd stoot, moet ik zelf al bijna huilen omdat ik het zo zielig vind. Me voorstellen hoe ik me zou voelen als Sophia ooit zonder enige aanleiding wordt mishandeld, kan ik niet. Wie nu wel weet hoe dat voelt, is Jacquelien Tielemans. Haar zoon werd in de nacht van zaterdag op zondag na een feestje ernstig mishandeld.

Geld

De jongen zat na een feestje in Aarle-Rixtel alleen op de fiets naar huis. Tijdens deze fietsrit werd hij door een zilvergrijze Volkswagen (waarschijnlijk Golf) van de weg gereden. Drie jongens stapten uit en sloegen de jongen in elkaar en vroegen hem om geld. Hij had dit niet en kon de jongens dus niks geven.

Hersenschudding

Tijdens de mishandeling heeft hij een hersenschudding opgelopen. Hij kan zich dan ook niet herinneren hoe lang hij langs de kant van de weg heeft gelegen. Uiteindelijk stopte een voorbijganger, die de jongen naar huis heeft gebracht.

Op zoek naar tips

Moeder Jacquelien is nu op zoek naar iemand die die nacht iets gezien of gehoord heeft. Alle tips zijn welkom! Bekijk het originele Facebookbericht om te reageren.

Heel erg

Oh, wat vind ik dit vreselijk om te zien. Ik hoop echt dat dit Facebookbericht helpt om de daders op te sporen. En lieve Jacquelien en je zoon: heel veel sterkte. Wij leven met jullie mee.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook